Friday, January 7, 2011

smoking


hey, boy light my cigar please , *speaking
sorry miss i dont smoke lah
pergh style douh when laki laki hisap rokok , u smoke ?
tak lah. da mcam naga aje tak pown kilang bakar duit
BA@#$F%^&*(_)(*& rugi la wehh if laki x rokok
pompwan x ley nampak janggal lah, you memang rugi la wehh.
tak rock the world lah . bla la lu beb x sporting la
tak rock ehh? tape la nanti kite beli album metallica baru ROCK!
*gelak berdekah dekah

smoke ,

one word bullshit ! HAHA, smoke? is it interesting ? not at all rite? aq penah cube la tapi x habes mase dulu la. rokok mahal kardiff mende ntah yang dalam tin tuhh kat langkawi ade nampak rituh perisa peach and yang murah un ade gudang garam. im not interested la. shisha un same cube sekali jepp. vanilla , blueekk bibir rase macam da keras camne bini nak kiss nanti tak sedap. HAHA. tapikan if the tegar punye smokers dorang willing to do anything asalkan dapat la bende nak hisap tuhh. sampaikan ade jepp yang sanggup beli rokok murah RM1.70 daun ape ntah dalam tuhh bahkan kat india ade yang letak bullshit dalam rokok tuhh siyes geli tapi laku ape ? . BLUEEKK. harituhh siap ade amoi offer rokok kat aq kat nasik vanggey dye suruh beli. i said im not smokers, wow great katenye then dye citer pengalaman dye sampai dye jadi promoter malboro tough tuhh, sedih beb dengar dye citer. here you are sikit facts yg aq bole kongsi.


*harta cetak rompak

tapikan korang korang yang kat luar tuhh, tak merasa seperti membakar duit even ur lungs also. hrmm, ape kate orang save duit yang korang beli rokok tuhh pegi haji ke ? melancong ke ? bagi aq dslr baru kehh? *itn ? cube korang bayang kan ehh. if let say satu kotak seminggu paling sikit la tuh. harga around rm 8.7 , rm9 la senang citer dikalikan dengan 4 minggu dikalikan dengan 12 bulan dikalikan dengan 5 tahun. 2160 kalau tak silap , banyak bukan honeymoon pun bole tuhh. tapi ade yg save beli daun ngan filter pastu kat rumah mcam kilang dah buat rokok letak dalm kotak, yang nie aq suke. BHAHA

for smokers you! like burning ur own lungs and shorten ur lives . ingatlah orang yang tersayang

effect pulak ,

  • korang tawu tawu sendiri la kan
  • peparu , bibir , cancer, MATI PUCUK! , even banyak lagi la
  • but smoking is more more better than shisha about the side effecet
  • bak kate mufti perak rokok nie ade baeknye pabila diwaktu malam yang sering terbatuk batuk sampai pencuri takot nak masuk. *hee
  • shisha tade filter rokok ade
youtube videos ,




my opinion about the smokers this is what you are ,

shorten ur LIvES

*smoking skeleton

*john travolta

for those her or his papa mama achik bang long girlfriend boyfriend atok ke ? angah ke adek mama belah papa ataknye sedara papa ke ? anak tokay kilang rokok ke ? nak cuba cuba ? hentikan lah hargai orang tersayang , sayangi orang disayang sayang menyayangi *chewahh. if u smoke stop it. if u wont never try it. is u stubborn book a ticket to the undertaker right now. for those muslim . HARAM for ROKOK uke? change the world , stop open burning ! HAHA.






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...