Sunday, January 30, 2011

Le Tua de Parit Salak

PARIT - PASIR SALAK

95 km

AVERAGE SPEED

35 km/h
*laju baii,

TOP SPEED

40 km /h

DISERTAI

manjung, perak tengah, ipoh, bota ade kowt

*geng from manjung



TOTAL BASIKAL

around forty sumthin lahh

pergh , penat siall. oppps , over sehh. first of all. congratz kat daus si kecik nie coz dapat habiskan ride tersebut dengan hanya memakai MTB bukan nyer RB . pancit tak pancit jangan cakap la kan , kaki tarik sumelahh. mane tak nyer belagak hebat dok follow budak perak pkai RB tuhh. dorang tayar slim 4 road. aq tayar off road. mane berat mane ringan judge sendiri la yea.

*kalau sexy sangat tutup mate yea ?

First time in my life to gain cramp ? yess muscle cramp i think. tetibe pulak tuhh, yg laen sume terkejut sehh. haiyya , hero kecik da cramp babaii dey said. but i said celaka you all .HAHA. those MC make me feel like a G6, celaka gile . lagi halfway nak habes kaki bole buat pasal pulak, terus ingat nak jadi cyborg dohhh. kan bagus kaki robot kuat sikit.

schedule ,

5.45- kuar rumah
6.30-masjid al-falah (subuh)
7.15-isi perut kat pekan parit
8.30-briefing then , release cycling by MB parit n adun kowt ? x kenal sangat
11.00-medan selera Kg. Gajah. -rest
14.00- reach at the finish point

then sampai rumah , bukak aircond (nak sejukkan bilik) then mandi , tegakkan tiang . after that jadi robbers curik 1 bar chocolate cadbury crunchie. penat puner pasal x ingat orang belakang dah . aq yg bukak aq yg buang , then rehat kat biliksensorang . sampai tertidur. sape x penat kan kan ? cuaca amat kondusif , selimut ikea yg ku pakai x membuahkan hasil dari segi penghasilan habanye. then da nak maghrib. PAPA naek x tak sampai hati nak kejut sebab dah rhope udang goreng tepung , daus selimutkan dirinyer. then papa buat his own conclusion that daus demam so x kejutlah. sampai saket saket badan tido wehh.

*cadbury crunchie manes maness


*briefing before started. sape namapk daus memang hebadd!

*ouh, saya lagi . this tyme before rest di MD Kg. Gajah



SATISFIED WITH MY ACHIEVEMENT

Saturday, January 29, 2011

buku ?


ha'ah, buku . asal mesti korang x caye enn. ade ke orang after penat amik Sijil Paling Mudah (SPM) tuhh yg nak pegang buku . ade ke ? ade ade ! dauslah orang nyer HAHA. ni disebabkan cara pengangguran yang salah dirumah. entah mcam mane rituhh , titebe gegurl tourist from europe bagi buku yg dia bace kat aq mase dalam monorel. so aq amek dengan penuh sopan santun tanpa rase segan silu padahal muke dah merah. sampai rumah terus balut beb. sayang lah katekan. nak kate harga , x dinyatakan dalam RM , tapi pound sterling ade lahh , 8.99 , mahal sehh kalau duit malaysia aroun fourty sumthin kowt. so aq appreciate giler bile dapat buku nie.

*book cover

tapikan, yg membuatkan aq tertarik nak bace pasal buku nie. sebab of the author taw. tawu kenape ? sebab dye buat buku nie berdasarkan notes yg dibuat tyme sekola. all about mathematics yg tade dalam syllabus. means he do own notes about anything in mathematics that teacher does not teach in the class. aq cakap semangat gilerr ! kan kan ? yg kiter nie homework math , belum tentu siap. niekan nak buat notes. HAHA .

dalam buku nie ade compilation gitu , jokes , teka teki, history, cerita all about math. sebab ape bahagi ngan kosong dapat kosong pun ade. sebab ape ade pythagorras, prime number lah , moon curve.

jap jap , sebelum habes ehh .

daus nak korang cube jawab yg nie ,


THE MISSING SYMBOL ,

Place a standard mathematical symbol between 4 and 5 to get a number greater than 4 and less than 5 ,

haa, jawab jangan tak jawab.


jawapan letak kat comment uke ? terimakasih


*nak pinjam gitawu ehh ?





Contest - Gambar Paling Awesome


hallo , contest contest and contest.
orang jemput so joinlah, kene tag and bagaii


nak tawu lebih lanjut pasal contest nie, klik ---- > sini



nilah die, gamba tuhh, sorii if tak cukp umur lagi ehh , korang korang jangan lupe vote for me tawu ! tekan sini

tag ehh ? hrmm ,

kimo
johan
illya
alyariff


Friday, January 28, 2011

zaman bebudak dulu




primary school


nie saja nak share pasal time comel comel dulu ,

- kat skola ade salesman jual buku cerita.

-ari ni bg list, esok mintak duit beli walaupun cerita buku tu dah tau. kan kan ?

*mcam nie botol dye kan ?

- salesman susu pon camtu gak. tapikan susu jagung paling sedap. ingat lagi harga nyer. singgitdoplosen

- kat library, budak2 mmg baca buku just tengok gamba je. lagi besa lagi bagus tambah pulak yg ATLAS tuhh ,

- bile ade program Nilam, sebok semua nak pinjam buku. ade jugakk yg pinjam buku kawan the, copy and paste lagi. lagi senang

- RMT kat skola mkn x best, tp yg berduit pon join RMT, x phm.... bukan ape yg berduit tuh sume xtralarge badannye

- pakai pensel box yg bole bukak dpn blkg, pastu ade sharpener kat tgh2 die. gempak baii. anak orang kaye je ade . mcam aq kotak tape un jadi. wane wani lagi tuhh. siap ade pelekat digimon

- main lwn pemadam, syg nak guna utk padam . padahal itu fungsi sbnr, utk padam! tapi bile maen pemadam nie. konfem ade yg kuat ade yg lembik kan kan ? yg kuat gune last last. HAHA

- cikgu pakai pembaris kuning pjg. tapikan , korang penah tengok tak chegu gune pemegang yg kat tengah tuhh ?

-student pulak dok maen pembaris yg bole jadi gelang tuhh, wane wani ssehh .

- bulu ayam jd ramping krn sering dijadikan rotan. kengkadang biler kene rotan un tak sedar lagi.

- time pendidikan seni, lukis sume boleh tp bile time kaler sume hampeh. bukan setakant kat kertas lukisan dok lukis. buku latihan tuhh kalau bole. penuh sume sekali. siap maen perang perang lagi.

*super contra

-maen game 2d. time tuhh sume dah bangge dah. maen tuka tuka tape.
super contra, super mario, street fighter, sume pakai tape.

-jam tangan yg bole bukak bukak tuhh. pergh. gempak aje. kalau ade warne merah lagi bagus. HERo la katakan

- takut BCG tp lepas inject poyo la pulak, sume pakat simpan air mata , gegurl sume pakat nanges konon konon ade orang datang pujuk nanti

- balik skola beli JoJo xpon Dendang, Tora pon best gak. Beli se mata2 nak mainan, coklat die x mkn pon.

- Kasut berlampu kat tapak, yg iklan dikat tV bole tembak alien tu...

*merah pujaan hatiku


- Siri kartun; power rangers, ultraman, ninja turtles, yg merah semua hebadd!

- naek bas wane kuning dalam bas sume dok pakat beli mcam mcam .

- bile ade pj waktu last, b4 tuhh. sume dah x keruann. yg boys satu satu butang ditanggalnyer. baju sume dah ade pakai siap siap. then, bunyi lovceng terus serang aje. simmple !



i think nie bebudak zaman dulu jea ade, sekarang nie. dah pupus dah kowt.

tisu tandas

hi saye firdaus. anda sedang membaca blog saye,perasan lebey enjoy yea. tak enjoy bagi tawu . da lama abang daus tak post . rindu rindu tak ? tak rindu tapelah. nak merajuk HAHA. *bapak gedikk!
disebabkan tepakse mengharungi dura duri dunia. so lame dah tak post. then hari nie terbuka pintu pagar hati untuk mengepost ngepost nie.

harini , nak cakap pasal title kat atas tuhh. tawu x ape tuhh tisu tandas /tisue paper / siputisu ? konfem korang tawu betul x ? hrmmm, tapi penah ke korang terfikir mcam mane nak dibazirkan tanpa menghabeskan tisu tuhh ? kesian tisu taww, tapi yg pompuan laaen punya hal lah kan . *hee . aq juz nak share ngan korang pasal tisu yg x boleh habes aje. interested x ? hrmm if yaa. klik yg infinity tuhh kat bawah nie yea. last word enjoy :)



Friday, January 21, 2011

Contest gambar paling comel


at last ade gak post !
here you are , nak kate si daus nie comel ? ouh . takla . buruk un tak jugak. tapi kan daus nie dye cute.HAHA *perasan. VOTE ME ! tapikan , comel gak minah kat bawah nie .*woot woot

*kakniza

contest nie agak simple lah , procedure sume senang aje. tak perlu aim , conclusion. even hypothesis. yg diperlukan hanya gamba yg tak secomel aq tu jepp.

here you are the link. tekan picit --------->> *picit


there are there lucky person to tag ,

si kimo ,
allyariff ,
nana ,


my luckily picture , *act bnyak lagi yg comel. roflmao

*soory , tak bole rotate. so sengetkan pale anda 90 darjah





Friday, January 14, 2011

welcome

welcome home,
dis my toliet. tu living room, tu pulak dapur.
.hah yg tu pc aq pandai pandailah ,bla bla bla *introduce rumah
GT Avalanche 3.0 to my house.
my buddies you have a new family member now.
white in colour. nice to see and hold even ride it.
from now on, there are 3 bike.

*gambar dalam frame

  • masabeli : kejap tadi after solat jumaat
  • sebabbeli : bole offroad
  • transport : cash and ride to home
  • harga : seribusetengah after discount gitu. original duasumthin
  • specs : saiz s
  • offroad bike
  • warnawarni : putihitam


*sukawarnabasikal

teruja

just nothing to share except this video.
korang layan la dye cakap arab ehh ?
HAHA

kreatif

nah kreatif yg amat sehh, korang tengokla yepp. buadd santapan otak bagi pening pening ?


*perah otak

*tengs to street anatomy

kuat makan



tesco ohh tesco,
aq tak tawu pehal ramai sangat yg menziarahi kau
nak kate murah ? pehal x bagi free terus ?

TESCO MANJUNG kini dibuka. sume serbu HAHA.
siyes kelaka. pegi la ngan mama . beli 2 3 barang pastu cabut. yg penting dapat makan KFC. ntah kenape kebulur ke hapa tak tawu lah. 4 ketul ayam aq bedal. bnyak tuhh. balek rumah dok mengadee bising mulut berminyak kat mama, HAHA. cakap bayak kolestrol lahh kalori lah

*makanan aq

pagi


bangun pagi gosok gigi,
cuci muka basuh kaki,
bile terang sudah pagi ,
sudah siang baru mandi.
*lagu bebudak tuhh.


tepat jam 6.08 dan 5.58 pasangan kapel nokia kuhh, melalak bagai nak runtuh runah. so i bangun and terus amek air wudhu solat teruslah after tuhh. sesudah solat turun la kebawah, carik makan. tak sempat pegang itu CORELLE, ade suara menyeru sinki belakang penuh and ade sebakul besa kain x sidai lagi. ouh, tengs for the shout yarw! ade la task nak dilakukan.

sedang aq, kehulu kehilir dirumah
OOOOOOUUUUUUUUUCCCCCCHHHHHHHHH !
Jeritan lelaki melayu terakhir
sakiiit tawww

*duri sengal

semalam aq terpijak mcam paku ke pekebende ntah. tembus selipar kuhh yg lembut tuhh. astaghfirullahalazim. berdarah kowt lantas terus balek rumah mengadee buad buad nanges . basuh kaki penuh ngan darah dngan berlubang di kaki. sempat lagi aq cakap kan bagus ade lintah ke pacat kehh ? bole aq donate darah nie kat dorang. HAHA. lastly, auwfull. jalan terhincut hincut kengkang sedikit HAHA.

*takde modal

Thursday, January 13, 2011

street soccer

yeay !
at last dapat gak maen bola, tak kesah la padang kehh, simen kehh, atas kace keh. atlast dapat gak maen. rindu douh, last maen bulan 9 taun lepas, pastu tak maen dah , tadi aq maen street soccer.

*latar belakang


lokasi , simen bergoalkan batu berbentuk cube disebelah pasar pagi manjung.pelakun, bebudak kolej kejururawatan.bola, adidas sala saiz goal , besa kang kang aku corak pemainan, pancit tuka orang. situasi, muke tak malu mintak join sekali. temujanji , permainan bagus, esok datang lagi yea ADEK , bapak terkejut , ade lagi orang pnggil aq adek. kan kan ? mude lagi wehh.


azri aq berharap ape kau cakap tuhh kau kotakan, *tulis dalam diary

everyday,


marilah pergi hari hari,
pasaraya hari hari,
ada murah ada murah macam macam ada !
*pasaraya harihari / everyday shopping mall .

hari hari, korang ada prasan x ?
yg mule ngan monday, then tuesday .
pastu wednesday, thursday pulak lah .
friday , saturday and last sekali sunday.
*cehh, nie puin nak kenen aja kehh ?

nah nie mesti korang
x prasan punye.
*hee

*Monday


*Tuesday

*What


* The

*F$%^&

*Saturday



*Sunday




*opps, if adde yg menyentuh jiwaragahati kacamu *lewah


*harini hari KHAMIS

bergenang

hrmm, kenapa wehh. nie ha . tepat pukul sebelas pagi khamis ini , baru ku bangkit dari kamar yang dipenuhi bantal bersama temperature bilik 17 darjah celcius menjadi udang aku wehh. SEJUKK !! *merepek. bukan ape tido lambat bangun lambatla kan ? tido pukul 5 pagi wehh, bangun pukul sebelas normal la kan ?

bergenang ?

*muke cebik

ouh aiseehh lupe pulak semalam aq ngan papa pegi sg. setar kecik kat penang nun. tengok orang meninggal . check out from rumah pukul 8 and arrived kat sana pkul sebelas gitu. langkah pertama ku turut dituruti air mata yg pertama. mak ndak suda tiada. dyelah yg mengajar ape itu erti gostan. dulu aq punye la fikir. ape kene mengena ngan reverse. act, dua bende yg samalah. dok sembang sembang ngan mak cik pakcik. (papa) . aq dok lepak kat bendang aje. menginsafi. mase dalam perjalanan pegi tuhh kan . kiteorang tolong hantar mat rempit yg eksiden ke klinik kat terong. time mangsa dalam tuh. papa asik caakap pasal kiteorang nak pegi tengok orang mati aje. hrmmm. berbalik ke rumah si mati tadi , ade la aq nampak 3 sedara sepupu spapat 3 kupu kupu kehh. x tawu la ape relationship yg sebate tuh. besa sangat family papa aq nie . pastu jumpe la si arwah. bergenang mate. sebak terus. hrmm, since , semalam aq dok jadi baik jehh, hrmm. kiteorang gerak balek around 2.20 gitu. gunung semanggul r n r . tulah tempat yg kite singgah .

*bapak merapu

Tuesday, January 11, 2011

phone

*nak satu

ong katak katak ong katak katak , cenggitu ke bunyi katak ? huh ?

frog voice tulah yang menjadi ringtone aq for sms . semenjak dua menjak nie dah tak bunyi da ohh, bile sebaut pasal x de bunyi teringat zaman vibrate atau vibrato dulu kat sekola.*teringat phone sham punye vibrate tyme berlakon. memang kelaka tak tipu. mcam mcam gaye ade lah. bile bawak bende haram nie. aq start bwak tyme form 2. bwak yg lame pulak tuhh. handset besi that worth thousand someting. pastu hujung taun tuuh ade la buad spotcheck! fon aq selamat wehh, fom 4 and fom 5 bawak je mcam bese. ade sekali tuh siap letak kat dalam loker saya berjanji tidak akan membawa bende haram mulai sekian sekian konon nye nak terlepas drpd spot check la tuhh. HAHA

top secret nieyh,
nah kat bawah nie ade lagi tips nak sorok kat mane uke ?
bagus kan ade senior camnie HAHA

- sorok dalam locker. tak kisah lah kat mana, dalam boxers box ke, celah baju ke, yang ni semua orang pun buat. nak-nak bila dah kelam kabut tiba-tiba warden bagi announcement nak buat spotcheck. haa. sekarang, sila belajar reda kalau handset kena rampas.

- dalam tin biskut bersama biskut-biskut. aku pun tak pernah terfikir tapi junior aku boleh buat macam ni. nampak sangat otak aku tak berfungsi kalau bab-bab mengelak ni. diorang cakap confirm tak kantoi. tapi aku rasa sekarang ni warden mesti dah tau tempat macam ni. korang rasa? tak pun korang bole cube dalam tong glucolin kaa ? hot chocolate ke ?

- selit dalam baldi baju kotor dengan baju kotor sekali. tu pun boleh jadi tempat sorok handphone. kalau nasib tak baik sikit, lupa sorok kat situ, lepas spotcheck terus basuh baju. ambik kau. basuh sekali handphone tu. lepas tu nanti dengarlah suara bergempita dari bilik basuh, "handphone akuuuuuuu!" HAHA gelak jela time ni.

- tanam dalam tanah . ni ala-ala macam acara pengkebumian handphone secara berjemaah. cara dia, handphone tu bungkus dalam plastik, lepas tu tanam la. yang ni confirm tak kantoi. takkan warden nak pergi check setiap seekar tanah kat aspura ? tapi ianya akan jadi bahana, kalau waktu tunggu warden datang tiba-tiba hujan turun. yey! semua menangis. habislah handphone aku kesejukan. LOL

- yang ni aku selalu dengar. ceraikan setiap aksesori handphone tu lepas tu sorok. aku tak pernah buat. gila kau. aku dah la selalu nak makan semut, lepas tu nak buat macam ni. mahu satu malam aku habiskan masa main puzzle handphone. "bateri tadi sorok kat mana ea?" nie punye siyes kelaka wehh, cubalah.

- yang ni famous jugak. sorok dalam tiang katil. kan katil besi tu kan ada space. kalau handphone kecik-kecik tu semua pakat campak dalam tiang tu. lepas tu jenuh la nak keluarkan. tapi yang ni taktik lama. warden dah tau. so, tak best.

-sorok dalam bilik mana-mana lah selagi ada bilik yang boleh guna dalam hostel tu. bilik tv boleh, bilik sakit boleh, stor boleh, bawah tangga pun jadi! serius ni. salah satu tempat yang agak selamat untuk sorok benda-benda haram macam handphone, kettle, toaster, periuk nasi dan dapur gas. HAHA dapur gas tu over okay.

-sorok bawah bantal, dalam sarung bantal, celah tilam, bawah tilam. semualah yang berkaitan dengan bantal dengan tilam tu. ada lagi terror tebuk tilam tu, simpan dalam tilam. tebuk bantal pun ya. lepas tu bila cabut sarung bantal, segala macam lubang ada. lubang besar, kecik, belum tambah peta malaysia, afrika lagi. lengkap. kehkehkeh

-sorok dalam stoking , pastu letak kat skali ngan shin pad. bile ade friendly lupe . cabut lari terus masok dom letak dalam loker. kelam kabut terus, tak payah warm up dah terus pegang bola.

tapi bile kat skola , bz sesangat dok sms nie tataw la da jadi part tyme revision kowt . yelah takut lupe susunan abc kan kan ? pastu bile ade khabar angin nak spot chech sume kelam kabut. buat relax suda lah kan? GOODLUCK !


*maaf seperti repekan tade insurans

Monday, January 10, 2011

demam AJL

here you are siyes sempoi giler.
efek asap dye pakai tepung,
siap ade wayang kulit yg manusia menjadi tiang .
nice video siyes kelaka. pecah perut
tengok la korang yea, give some comment




*tengs to majjal doh

space ,


maybe you want some space rite ?
here you are, choose one uke ?

space bar ,

*nap for awhile to relax your mind

my space ,

*maaf saya mencuri, nah tangan saya


space impact ,

*game dalam phone


space ship ,

*nak itowt


space invaders

*game tape dulu dulu

auspace,

*asal muke mcam cuak bang, comel punya kambing


hope will be fine A.S.A.P yeah

L untuk lawak


*boardtanda

dimulakan dengan taklimat sikit, awek baju biru tuh , WOAH. time gelak aq tengok dye, dye tengok aq balek tuhh. siap senyum lagi *woot woot. neway style lah taklimat tadi intructor mcam garang tapi sebalik nye. sempoi derr.

*tititatatutu

baru habes amali moto, dimalukan dengat permulaan titian sirat. maaf kengkawan sangakaan mu salah yang abg baju kuning razak tuhh hebadd. first try jatoh titi da. crowd laen sume gelak . am i an entertainer or sumthin huh ? sampai aq cek keta lah moto lah sume korang nak gelak kan ? tapi pergh , awek tadi comel lah . nak ngorat lah. time aq jatuh dye gelak paling kuat tape tape selamat comel. then turn dye aq tengoklah, first tyme x jatuh . second and go on lah . baru jatuh , bile patah balek sengih kau kat aq. baru tawu rasakan . HAHA. penah tengok la awek tuhh dulu ade tusyen sekali. asek pandang aq aje , kenal ke?aq perasan kowt. hrmm, tape tape . manjung x besa mane . opps, you taken rite ? so da tak ley kacau rumah tangga orang lah . HAHA. bole cari lah. jangan lupe. kau pakai motor aq pakai tadi . ade luck tuhh. 3 hours bende nie lah kiteorang buadd. tata, L im coming HAHA

suddenly ,

ITS HURT ?


ouh , minta maaf disini jikaku buat kesalahan .
before this uke jepp, i f i so like that , mau gurau pun ta bole kehh ?
is it in wrong situation ? im still dont understand which word that hurt u ,
is it iyelah nana ? dont you give that word to me sometimes?
hrmm, bila text ? x reply ? bile IM, dye offline terus .
i hope bile bukak mate esok pagi ada la text.
bangun da pagi dahh , but none . just zero in inbox. im gonna miss you.
feel oke ? contact me yeah . i'm waiting.


*dear innocent

Saturday, January 8, 2011

satu pokok untuk saya


yeay !
saya suda ada satu pokok.
and im carbon neutral
anda bila lagi ?

*click supaya dye membesar

Friday, January 7, 2011

beer bottoms up fillup

tadi aq explore la sesawang spider ni then terjumpe ,
bottoms up bottoms up , abc cup .
bottoms up bottoms up , beer fill the cup , *lagu
pergh x ley bela. cool giler wa cakap lu.
isi beer dari bawah plastic cup tuhh.
nak satulah bawak kat malaysia bukak gerai milo ice bottoms up
konfem laku

Carbon neutral blog

yurp one blog one tree , jum la wehh kite tanam pokok selamatkan dunia , dalam blog un korang bole tanam. aq tawu koran "rajin" tanam pokok. tapi ape salahnye tanam lagi uke ? interested ? tekan badge kat sebelah tu. or kat bawah nie

lets green the world

smoking


hey, boy light my cigar please , *speaking
sorry miss i dont smoke lah
pergh style douh when laki laki hisap rokok , u smoke ?
tak lah. da mcam naga aje tak pown kilang bakar duit
BA@#$F%^&*(_)(*& rugi la wehh if laki x rokok
pompwan x ley nampak janggal lah, you memang rugi la wehh.
tak rock the world lah . bla la lu beb x sporting la
tak rock ehh? tape la nanti kite beli album metallica baru ROCK!
*gelak berdekah dekah

smoke ,

one word bullshit ! HAHA, smoke? is it interesting ? not at all rite? aq penah cube la tapi x habes mase dulu la. rokok mahal kardiff mende ntah yang dalam tin tuhh kat langkawi ade nampak rituh perisa peach and yang murah un ade gudang garam. im not interested la. shisha un same cube sekali jepp. vanilla , blueekk bibir rase macam da keras camne bini nak kiss nanti tak sedap. HAHA. tapikan if the tegar punye smokers dorang willing to do anything asalkan dapat la bende nak hisap tuhh. sampaikan ade jepp yang sanggup beli rokok murah RM1.70 daun ape ntah dalam tuhh bahkan kat india ade yang letak bullshit dalam rokok tuhh siyes geli tapi laku ape ? . BLUEEKK. harituhh siap ade amoi offer rokok kat aq kat nasik vanggey dye suruh beli. i said im not smokers, wow great katenye then dye citer pengalaman dye sampai dye jadi promoter malboro tough tuhh, sedih beb dengar dye citer. here you are sikit facts yg aq bole kongsi.


*harta cetak rompak

tapikan korang korang yang kat luar tuhh, tak merasa seperti membakar duit even ur lungs also. hrmm, ape kate orang save duit yang korang beli rokok tuhh pegi haji ke ? melancong ke ? bagi aq dslr baru kehh? *itn ? cube korang bayang kan ehh. if let say satu kotak seminggu paling sikit la tuh. harga around rm 8.7 , rm9 la senang citer dikalikan dengan 4 minggu dikalikan dengan 12 bulan dikalikan dengan 5 tahun. 2160 kalau tak silap , banyak bukan honeymoon pun bole tuhh. tapi ade yg save beli daun ngan filter pastu kat rumah mcam kilang dah buat rokok letak dalm kotak, yang nie aq suke. BHAHA

for smokers you! like burning ur own lungs and shorten ur lives . ingatlah orang yang tersayang

effect pulak ,

  • korang tawu tawu sendiri la kan
  • peparu , bibir , cancer, MATI PUCUK! , even banyak lagi la
  • but smoking is more more better than shisha about the side effecet
  • bak kate mufti perak rokok nie ade baeknye pabila diwaktu malam yang sering terbatuk batuk sampai pencuri takot nak masuk. *hee
  • shisha tade filter rokok ade
youtube videos ,




my opinion about the smokers this is what you are ,

shorten ur LIvES

*smoking skeleton

*john travolta

for those her or his papa mama achik bang long girlfriend boyfriend atok ke ? angah ke adek mama belah papa ataknye sedara papa ke ? anak tokay kilang rokok ke ? nak cuba cuba ? hentikan lah hargai orang tersayang , sayangi orang disayang sayang menyayangi *chewahh. if u smoke stop it. if u wont never try it. is u stubborn book a ticket to the undertaker right now. for those muslim . HARAM for ROKOK uke? change the world , stop open burning ! HAHA.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...