Saturday, January 29, 2011

buku ?


ha'ah, buku . asal mesti korang x caye enn. ade ke orang after penat amik Sijil Paling Mudah (SPM) tuhh yg nak pegang buku . ade ke ? ade ade ! dauslah orang nyer HAHA. ni disebabkan cara pengangguran yang salah dirumah. entah mcam mane rituhh , titebe gegurl tourist from europe bagi buku yg dia bace kat aq mase dalam monorel. so aq amek dengan penuh sopan santun tanpa rase segan silu padahal muke dah merah. sampai rumah terus balut beb. sayang lah katekan. nak kate harga , x dinyatakan dalam RM , tapi pound sterling ade lahh , 8.99 , mahal sehh kalau duit malaysia aroun fourty sumthin kowt. so aq appreciate giler bile dapat buku nie.

*book cover

tapikan, yg membuatkan aq tertarik nak bace pasal buku nie. sebab of the author taw. tawu kenape ? sebab dye buat buku nie berdasarkan notes yg dibuat tyme sekola. all about mathematics yg tade dalam syllabus. means he do own notes about anything in mathematics that teacher does not teach in the class. aq cakap semangat gilerr ! kan kan ? yg kiter nie homework math , belum tentu siap. niekan nak buat notes. HAHA .

dalam buku nie ade compilation gitu , jokes , teka teki, history, cerita all about math. sebab ape bahagi ngan kosong dapat kosong pun ade. sebab ape ade pythagorras, prime number lah , moon curve.

jap jap , sebelum habes ehh .

daus nak korang cube jawab yg nie ,


THE MISSING SYMBOL ,

Place a standard mathematical symbol between 4 and 5 to get a number greater than 4 and less than 5 ,

haa, jawab jangan tak jawab.


jawapan letak kat comment uke ? terimakasih


*nak pinjam gitawu ehh ?





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...