Thursday, March 31, 2011

malaysian gold jamboree





yeay ! i got the medal ,
yeah , congratz ausss.

nie merupakan jamboree offroad aq for the first tyme, so the real thing satisfied lahh kan dapat medal tuhh , penyertaan nyer 2ooo lbeyy, aq dapat lbey kurang p ratus lebey , tu pun naseb tyme start tuhh dok belakang , kalau lah dok depan, konfem konfem top 200, tak leyy bla derr

bukan apee kalau dok belakang nie, kene struggle la ke depann, bukan sikit orang nyerr, sonok la jugakk , non stop kayuhh tuhh, mase last aq berhentii , tyme panjat bukut merah tuhh, bukan apee, sebab yakin lari tolah basikal lagi laju dari kayuh basekal naek bukitt so , turun basikal terus larii, laju tuhh,




kiteorang di release, around 7 45 gituu, aq sampai 10 30, laju tak laju takk ? HEEE< ramaii orang douhhh, tak ketinggalan geng dari manjung , HAji shafiee, toki, cik man , man kecik tak nampak la pulakk, kat situ juga lahh jumpa si ahmad syamim , terkejut aq budak pkbm dulu tuhh kayuhh jugak , yg pastinyer dye kat belakang aq HAHA,

kan mase jamboreee tuhh , mcam mcam aq nampakk n lalui, for the first tyme la masuk bendang thuh sume , tolak basikal dalam banjirr, mcam mcam, yg menarekk , aq nie al ala pro gituu , yolahh nak struggle amek medal laknn , sume orang aq 'tarik' suruh follow blakang kalau tak larat , kesimpulan nyer cucuk angin aq lah senang citer , aq maen amek fast lane ajee, lorong kanan untuk memotong tu lah yg aq pakai, if ade yg sloww, dengan hati terbuka untuk berkata RIDER RIDER , ! ! ! ! themnn , dorang terus ketepii




*finishing

jamboree ni around 40 km ,ajee, tak lahh jauh sangat tapi mengji kekuaatan mentalngna fizikal la jugak kan kan ? after finish line, terus park kat kedai VICo, tunggu air thena ameek laa ape lagii , nak ke dopuluh cawan jugak lahh , ditibainyer, pastu elok pulakk ade buffet untuk riderr, terus amek satu pinggan antara yg awal amek meal la aq nie, amek nasik banyak , tapi tak habess !tamak punya olanng, HAHA,

beskal putihi ku jadi, coklat teruss, balekk umah servis kembali, kini suda bersih dan sudah bersedia nak ke next jamboree

http://malaysiangoldjamboree.blogspot.com/

Wednesday, March 30, 2011

acapellla,

now im show you all , lah kann. about mike tompkins,

korang kenall kea ? rituuhh dye ade helo helo aq, bukan maen lagi , dye kate nak FEAT ngan aq sebab daus nie selalu sangat off keyy, dye kate tu paling susa nak buat,

daus pulakk senang ajee buat bilee nak bagi salam bile chegu masuk kelas pun bole offkeyy , senang sangat kuar offjeyy tuhh, tak semapat buat pape dah jadi bahan gelakan classmate yg sempoii tuh ,

opps sambung balekk pasal mike tompkins nie pulakk , dye nie beatbox tawww, so dye bole la buat bebunyi instrument tuhh, so he decide to do same acapella version, which one, dye tak pakai music instrument untuk laguu sebalik nyer pakai mulut ajee,

sume sumtime punyer laguu dye ade la pakai tambourine ke glass kea, camtuu lahh , enjoy yea. kat bawah nie ade YT dyee, tak habes habess YT aq, niee.

it wasn't easy process okayy ! susah taww, banyak kali dye ulang ulang lagu tuhh , nak kick la , harmony, snare and banyak lagii lahh, enjoyy !

and i think kat bawah nie first video dye lahh yea




ala ala step up gituu,

aq tengok fot the first time, memang terangkat angkat jugak lahh , reroma aq nie, bukan maen lagi budak sepuluh tahun nie joget sumee, ni program realiti kat denmark i think tak pun scotland , ala ala british got talent gituu lahh ,

yg hebatnyer baru sepuluh tahun sehh , kalau aq sepuluh tahun tuhh dok maen tuju selipar tak pun , baling selipar senang citer kann , kalau dapat selipar jepun tuh kire maen tipuu *jenama tat sing, HAHA. kalau maen TS tuhh , aq memang suara lahh ,

kat bawah nie video budak kecik tuhh, name tak tawuu tak sepmat pulakk nak tweet tweet ngan dyee , broadband kat rumah rosak kate nye , entah lee, enjoyy



Thursday, March 24, 2011

dear smokers

haiii, smokers out there , HAHA . mehh siini nak tunjukk korang handset yg cool gilakk untuk korang , handphone two in one, siap ade lighter sekalii .

post nie aq nak dedikasi kan kepada saudara johan, hopefully bole la upgrade , toksah dok nak pakai cricket lagi yg konon nyer selamat dan berkualiti tuhh .









*tengs internetsiaou

Tuesday, March 22, 2011

Rebecca Hitam

rebecca black - rebecca aswad pun bole jugakk, HAHA

act , lagu nyer yg mudah dinyanyikann , kini menjadi sambutan hangat . tokay google katee top one dalam list orang cari pasal dye nie ,dok mendadak laguuu bukit ledang nun, i think laguu nyer sangat simplee. just jumaat jumaat jumatt , ituu ajee,

dulu orang dok bannned justin biebir pasal lagu nyer baby baby baby , now kite tukarr jumaat jumaat and jumaat , blablabla.

usharr lah videoclipp dyee,





Monday, March 21, 2011

tippytap.org

save water ! save lives !


*abgobe

Bahasa Melayu yg dicintai menjadi iklann

roooneyy !

Wednesday, March 9, 2011

mainan baruu,

disebabkan takde apee nak dipostt ,

nah tengok nie, daus nak tunjuk satu ciptaan yg boleh dikatakan menarik la jugak ,

mula mula , cadang nyer nak carik la pasal unicycle , nak beli satu bole maen kat depat rumahh , lumut kea ? *berlagak teror lahh , suddenly jumpe satu rekaan nie, memang sempoi. unicyle nie, memang kene gune keupayaan untuk membalance kan diri, if not jatuh la , jus have seat , pedal , and tyre,



yang nak diciterrr, harini pasal solowheel name diberi, bende nie baru di invest , baruu la jugakk , yg menarek nyer, electric self balance, tak payah la nak kayuh cumee arah kan ajee kemane kiter nak pegii , menaekk bukann ?

lagi satu , saiz nyer pun tak la sebesa unicycle ,, juz kecikk ajee ala ala, briefcase bag gituu , tambahan pulaa, dye ade gyrscopee, dan care nak gerakk kan nyer ,cume lean your body ajee, condongkan arah nak pegii , mudahh ajee ,

nak cakap pasal hargee , aroud 4800 duit malaysia i think ,



pastuu jumpe la lagii satuu niee, menarek jugakk SBU dipanggilnyer, Self Balancing Unicycle, ini aq dapat tawuu dari citer kegearan kuu, mythbuster adam try bendee , nie tu yg terus google tuuh thenn jumpee lahh , penatt tuliss, so tengok video kat bawah nie yeaa



Friday, March 4, 2011

Tenshi no Hizamakura,


strictly item for man , HEE

yeah , today i nak share with you all about this cool item and dalam pembangkangan lelaki untuk diletakkan di dalam toilet ,


*bukan gambar hiasan

first of all ,

Tenshi no Hizamakura, maksud dye angels new pillow . pastu kan function for these angel pillow nie sebab kesian kat wife *cleaner toilet kat jepun , sebab utama nyer when laki PEE, pasti ade beberape drop yg akan keluar balek dari bowl tuhh , *mcam kire je, droplet jea pun.

*real one


angel new pillow *chewwaah , harga nye tak la mahal sangat around 4800 yen , if dollar 50 rasenyer, if ringgit ! hrmmm, kire sendiri lah yea.





it comes in a lot of shape for the comfortable penge-PEE la kan kan ? ade bentuk kcang lahh , and banyak lagii ,

apee tunggu lagii, pilih jangan tak pilih . mane laki yg tak reti kencing duduk tuhh nahh, pegibelii ni, bole melutut , BHAHA

TEKNOLOGI JEPUN

preeetttttt , FOUL

yeah , dis video taken from famous website ,

uConn lawan ngan West Virginia , *not vag**** or virgin okay !

thenn , tyme amekk penalty tuhh , bola sangkut kat atas nunn , then wait for 2 and half minute for halftime .

Thursday, March 3, 2011

bacee niii,


yupp yupp , for those are smokers never do jus like the sign okay ? pity Mr. coachroaches

*dis picture taken at Langkawi Wildlife Park

Wednesday, March 2, 2011

lesen P


pepagi kene beratur siap pakai ranati azimat lagi yg bernumbor , u2 03 , then nampak la si raja amalina *bukan nama sebenar i think then dye tegur ,

buatt apee ?
buat repeat ajeee,
asal ?
tayar kete aq kurang angin ,

sambung seperti biasa , beratur then tuka pondok , setibenye kat pondok satu lagi tuhh si raja tuhh tego lagi ,

mcam mane kete bole taya takde angin ?
aq dah tersengih then cakap kat dye , kau nie punn aq kencing un tak pahamm kea ?
aq jatuh gaung lahh , *ikutkan hati mau aq gelakk pecah perut tyme tuhh
haish kau nee , majok baru tawuu

siyess aq juz ingin gurau ajee ,then tak sangke dye tertipu derr, haish , logic sikit la kann ?

so far the test , okay sajaa, alhamdulilah , now i can drive a car , okay ?

btw, sonok la jumpe kengkawan kat situ , buat kawan , jumpe la si serapp , azhaii , minah, raja , najmah i think , all of those name gelaran ajee, name sebenar , tak taw edenn ,

lastlyyy , sape yg nak test tuhh buat elok elok yea , jangan maen repeat mcam aq okayy ?

* maaf yea mane yg terguriss tuhh , nanti i polish balek
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...