Sunday, June 11, 2017

Wonder Woman


It is from DC yeah DC Comics ! What i can tell you here some of review of this film . For me it was a great movie full with action . Congratz Gal Gadot as Wonder Woman . Great actress tho . Btw it is not just like others DC comics movie which is so slow in story line and sometime makes you sleepy . 



Sunday, June 4, 2017

Epson L360

Hello there . I just bought a brand new printer for my final year . It cost me around 450 MYR . It is efficient ink cost . Total can print out up to 4000 for black and white meanshile 7500 for coloured . 


With built in ink system , no longer need to worried of stuck ink inside the tube and so on just linke modified one . The quality also not so that bad . For student like it was just near to perfect since it is cheap on ink . I used to buy this printer for printing buisness i think . So who ever wanna print assignment can just email me and pick it up later on . Or else ill submit the assignment for you with extra cost for sure . 


In the box original ink also included . Becarefull when buying this item online. Sometimes they replace with OEM or other ink for you so you wont receive these original ink . 


Last but not least, do pray of my small printing business . Thanks :D 

Epson L360 . All in one printer  :D 

Sunday, April 16, 2017

Kadang



Pronouns as kadang not kandang . As you can read over there . 
Kadang sedih bila kita tidak dapat apa yang kita usahakan . Sehabis baik . 
Tiada hasil malah diherdik lagi . Mungkin ada tapi di bahagian lain . 
Bukan sekarang mungkin nanti . Bukan nanti tapi tak sampai lagi . 

Betul orang kata , usaha siapa yang tahu . 
Hasil ? Belum sempat cakap semua dah tahu . 

Monday, March 27, 2017

Screen

Hai . Harini aus repair for may own iphone 5 screen :D Thanks Lazada for this cheap iphone 5 screen and LCD . 


Great packaging from this shop ! Recommended .


Seee with all those polystyrene box 


After all , with bubble wrap . 


And yeah ma new screen :D 


Remove some parts from old screen to new one


Screw it back . Make sure youre not screwed ! 


Done :D 





There you goooo ! 

Last but not least , its all cheap in price if you dare to try buy your own . Not even reach 100 MYR . 

See ya :D 

Friday, March 10, 2017

Trapped Inside

...

Monday, February 6, 2017

Third Year

Tahun ketiga di Uniten :D



Masih tenang dengan workload yang power and all the pressure .
Seperkara groupwork memang aku sorang je yang function . Mencabar .

Stayed up alone all night , it wouldnt an easy works to handle with . Burning midnight oil . Phiew .
More challenges and obstacles coming through . Hope for the excellent result for this semester .

But yeah its okay . Past is past . No matter what in future , you will never find groupmates like me anymore . So chill up and get your role in group ladssss . Dont be like Tom Sawyer .

Chill out .


Fantastic Beast

Just manage to finish this movie after several attempt and interrupt in the middle of it due to slow connection . 

For Harry Potter wizard world lover you should watch this movie . Related to ? Yeah , its related u can see the character in the movie they used in FB and HP . Villain in Fb is Grienderwald , which Dumbledore foe i think.  


Whoever JK. Rowling fans should watch this movie . 
Have Fun :D 

Happy holiday tho . yuhuuu ! 

Tuesday, January 31, 2017

Heat Transfer

yakin sulam cemas
timbul tapi lemas 
masa gerak pantas
lepas kasi lepas 

DIY Kancil door handle

Post kali ni nak cerita pasal kancil door handle ni . Kita kasi DIY satu kali okay :D 
Benda alah ni memang selalu patah , orang tua tua kata telan dek zaman . Sonang cite memang udah masa nak patah dia patah . Nanti saya cerita tompek patah dio kek mano okies. 

Memang nak kasi gambar je . Tahu lah korang malas baca .

Total kerugian sedikit masa dan RM8 untuk door handle yang baru . Beli kat kedai sparepart apek apek tu . 

Haaa ni dia yang baru 




Hat ni yang lama .

Kot la hangpa nak lawa macam yang lama , means colour tally ngan warna kereta boleh je nak cat . Since kereta pun warna metallic , alahai nanti lah cat body terus . 

Part yang Patah . 


Handle baru belum patah . 




Okay bukak yang ni dulu then tanggal skru dia




Next yang ni ada satu skru lagi . So total ada 3 skru ye adik adik 



Pastu sengetkan dia jadi ceni . Tombol tingkap tu takyah tanggal lah senang sikit keje .




Okay ini skru yang kena tanggalkan . Pakai Spanar 10mm




Dah lobosss ! pegi amek yang baru masukkan 



Time install make sure dia masuk macam ni . Tangkal tu kena kat besi tu 


Ikat lah balik takkan tak reti haha . 




Tadaaa ! 


Siapp ! 



Bukan apa kalau boleh buat sendiri , buat apa nak hantar kedai bayar labour cost bagai . Better isi perut je duit tu hehe :D Kalau korang punya kereta warna sama ngan door handle tu kira ngam dah takyah cat okies . Now dah boleh function dah pintu ni yuhuuuuu! Selamat mencuba :D

Tuesday, January 10, 2017

Sporting Lisbon Uniten

Thanks for this opportunity to play with Uniten Sporting Lisbon for Unitencup 2016 . 
With all the 5 years bonding among of you all , Since foundation years this club dah ada . phiew phiew . 

Warm up session on our first match 

Kecik je budak sporting haha . 

Salam maaf ya 

Silak cekak Aus







Against Porto FC for group stage . This time epic sikit . Leads the game and somehow we lose with penalty being given at very last minute . No luck ! But yeah , i do half volley in the match . How can LB position can go so high ? Oh yeah rebound from the corner itself . But the balls just go slightly left corner post . Aiyak . 






Happy always !

Cool chill out session minum luuu .  


Hiearghhh amek ni . kahkahkah !

Miss that hair tho 

Okay this time with yellow shirt ni against Joenbuk FC dalam group stage . Baju kuning freesize , kenangan mcam kan sekolah dulu . HAHA . Memang labuh kemain and macam pakai jubah pun ado tetambah komeng and bong sies mcm orang lama . 



With our former player . Syameel aka manager this season . 
Cant play due to injury at very last minute . 





Our CB got injured and rest the whole journey after that . 

JOhan lari entahle hah


Hat ni gambar nampak hepi semua kan ? Ni 3rd and 4th placing . So we go for Bronze ! All perform after a weak start at the beginning .





Yeah the last picture , i got my 3rd medal through out this sememster . What an experience huh 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...