Tuesday, September 4, 2012

nineteen

hepi burfday to me jengjengjeng hepi burfday to me jengjengjeng hepi burfday to me jengjengjeng hepi burfday to me jengjengjeng hepi burfday to me jengjengjeng hepi burfday to me jengjengjeng ,

heee, 19 suda tapi the physically, errr. tak mcam nineteen rasenyee, haish .

merdeka sama ngan burday aku, mmg la sebuk je tiru enn , apekn daya, hee. btw this year wishes ? hurmmm, nothing to wish i think just terima jelaa kalau ade orang bagikann, HEHE  . for me its okay . AND one thing, saya nak berubah ferom good to better, i will !

the first thing, nak cakap terima kasih bebanya kepada yang wishes, memula tuu sempat la nak reply thankyou ke apeee, last last like and retweet jea yang mampu :) sorry ,

tweetheart ,




facebookers,






yeahheayyeahh , thanks a lot okayy :) , ehh ade lagi mane yg wish pakai fon tuu, memang lejen ! i like, HAHA  .

present ? hurmmm, fotr this yea takde punngg. cuma pagi tadi mama ade hantar text , fuhh best doe rase !

ayatnye cenggini , malas la pulak nak tulis penuh hehe, mama just cakap papa bagi present untuk carik sebijik buah laptop yang berharga sekian sebagai hadiah :D wewottwewottt ! , hehe. btw pape punggg selamat merdeka !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...