Tuesday, October 23, 2012

broga

it feels like dream come true coz we get what we dream to . BHAHA, btol kea ? yeah yeah its broga hill .

short post here. da lame ohhh nak naek those hill. at last dapat jugakk . tak sampai dua jam from poli then reach la kat sana. so far . best wooo . pictures tell everything. HEH malas. aku jadi mcam marshall sikit.. HAHA

kepenatan agaknya

at hill

piss yaw

fotografi

no point 
pepagi da kene warm up. den jadi instructor nie haaa . next post must be OA. wait yaaa

Monday, October 8, 2012

katak

HAHA. pelik bukan for post kali nie ? hehe, bukan ape tadi haa usha utube pasai katakk , fuhh cantek jugak kekatak nie enn, HEHE . btw, kalau la nama duye bukan katak , nama ape yg sesuai untuk katak tu senndiri cube fikirkan ,

act, bebaru nie jumpe banyak pulak pasai katak , the first one nak share about frog sushi ? penah terfikir tak nak bersushi ? besti nak enn , kalau katak  ? hurmm pikior la yeee, kat sini link kan ade video pasai sushi katak enjoy la yea :D



amacam sodap ? then the second one is about frog tuu , kali nie tunjuk katak giant kat jepun, hehe .


Saturday, October 6, 2012

NFS The Run


yeay ! at last im willing to finish those games. nice wooo full of nice graphic and all that with hollywood sound effect makes me real seyh. but only one, it just like simple and short stories that need us become the first from 200th in ranking, thats all, anyway nice game. this is the first game i admit to finish it after about 4 years with no games. congratz to me :D


Thursday, October 4, 2012

charliechaplin

charliekiri chaplinkanan
dont uolls heard charlie chaplin before ? what is it ? let me know ? what ? silent comedian ? yeah thats truee , and correct . do redeem HACKS from me okie ? HAHA .

charliechaplin bagiku jantung merah hidupku. tanpamu tiada simkad biru merahku bagai tiada erti. kosong hingga sembilan ditekan hampir semua button ku picit, fuhh dahulunya keypad wajah berseri bak kata pepatah dara lagi. senang cerita la sampai tiada warna laen keypad selain jernih sahaja bersama debu debu sisa daki dicelah keypad.

charliechaplin nie juga menjadi barang haram seketika berasmara di sekolah asrama. fuhh time tuu mencabarnye rasanya. fon pernah tiada didalam kocek malah kasut juga makannya . demi menyelamatkan diri. malah spotcek pernah ku temput dengan jayanya.

charliechaplin menjadi simbolik kepadaku mengapa tidak berubah kepada fon yg lebih semat ? bhaha, itu semua hanya nostalgia semata. teman jauh pandan ke tengah sering kali bertanya khabar charliechaplin berharap di keadaan yang amat sehat.

KINI :( charlie sudah berperut  atau senang cerita dikenali pastili sebagai mengandung. fuhhh bersenyawa mengawan katanya. dengan harapan keluarlahh bebi bernama blakberi mahupun ipong apple jikalau mampu.

disaatmelahirkan
charlie pertama sekali katanya cuma sakit perut yang dikatakan. ku hanya membiarkan dikala sering menambah amaun bateri setiap hari. hari demi hari malah bermakan minggu perutnya sudah membuntat . aku geram aku tampal denga tape hitam nampak lebih elegen. malahh bekung juga mula merekahh .


akhirnya buka tape dan tengok bateri fuhh , bajubajunya habes ditanggalnya rimas katanya, damn now batt tabole pakaii da buntat gilo . fuhhhh nampak isi kandungan masih tidak menampakkan blakberi mahupun apel, jangan risao maseh belum rezeki. kesian. sekian

Monday, October 1, 2012

lappie

dont you know that before this that i ade post pasal MAMA hantar text to seach lappie under range 2k below ? ade kan ade kan ?

hehe, da dapat da lappie, so now im the happiest boys, hehe 

i got those lappie, INSPIRON 14R , after this memang da tak bersawang la blog nie yeaaa, hehe . 

thats all , takde mood on bloggie lagi , becoming soon maybe, see yaaa .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...