Saturday, November 26, 2011

hana tajima simpson,

tweettweet ,
korang kenal tak ? aweks hensem dimana namanye tertera diatas nun ? kalau yg gegurl mesti kenal bukann ? HEE, yesss you doo . sape tak kenal hana tajima simpson ,designer for yunazarai yes , she is beautiful than me tapi saya lagi kachaklha, *bole kea ?, back to the topic : hana tajima blablablabla , nak introduce kea ? reply me kalau nak introduce okie ,

main topic is here not there okie :)
kowang tawu ta, yg ade isu pasai tudung yg mnjadi ikutan tuu hubungan mak bapak sedara ngan sister tuu , means sape yg pkai jerut leher bagai tuu disamakan ngan sister or paderi di gereja tuu , ade tawuu ? okieeee, enjoy dis ceramah ! *dalame tak berblogging kekok


Nasi Goreng Cina

just a post to re-mood my bloggie,
hope enjoy ! copied 4rm cst


Tuesday, November 8, 2011

nokumen noidea


haii , bloggie, HAHA . nak post nie, daus nak post pasal video nie, hebatlaaa, act video lama awww, then tertengok balek terus nak post, act ade yg single punyee , nka senang amek yg da compile lah kann enjoy it .

yg atas ni pulak keje kedai roti ,


yang atas ni keje kedai kasut awww , both kat atas nie keje kat malaysia


the last one is the compilation ukee ?

*act malas nak post tapi ntahleee, post le jugak ,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...