Sunday, May 22, 2011

typo ,

juz nuthin except typo on those picture, oakyyy







Wednesday, May 18, 2011

jelesss bhaai ,

rmmm , jeles tak jelesss la kann , kwan kwan ade kawan masing masing, dok webbie sana , webbie sini , tu diaaaa . comellll. HAHA , daus ape ? habprak unn tade,,. HAHA .

daus pulak tak habes habess, webbie ngan omputihh . memanggg bagai semut nak pegang awan la kann . HAHA , stakat miss you miss you tu bole laa , kalau nak love you tuu, HAHA , gelak besa la dibbuatnyer,

nie nak citer pasal petang tadi ouhh, after asarr, tetibelah kann , adek awek omputihh , kol, fuyooo . aq un dngan banggenyer angkatt. comel bhaiii . aq punye la gersang , sembang sume lahh . sampai laa, dye ade kate dumbass, my blonde . aq cakap shittt , gitu pulakk dahh ,

cakap la kenape, dye kate kat sini if blonde tu mcam dumb ass ajee, means orang tak pandang, owh , baru la aq tawuu . then mule la ayat ayat alaala, kaunseling kuar , sume orang cantek cume masing masing ade pendapat berbeza lahh , yg tak tahan terkeluar ayat nie ,

to the world u might be a person , but to a person u might a world

pergh , jiwang karat beb , HAHA > takley blaaa. dye dok kat texas , and baru jea 14 tawun , gelak sakan la kiteorang, cam mcam dye aja daus , i love you sign , and rase sign kat gamba bawah nie laaa, yg paling rare skali nak jumpee, grrrr.



pompang pompang pompangg, tak sedorr azri da tunggu kat bawah rumahh , aq dok hold ajee si azri sebabkan minah omputih nie, kesian azri, siap bagi kiss pastu tiup lagi tuu , fuyooo . HAHA , hebat kannn , HAHA. untung leeee ,

dye ade ajar pasal monkey face, HAHA . dye nie tak habes habes yawning , mane idoknyer da puku 430am tempat dyee, HAHA

Monday, May 16, 2011

happy teachers day ,


bile sebut jea HAri guru , teringat terus aq semangant nak tengok cikgu cikgu nyanyi kat depann, mcam ape jea kann ? tapi kann , last year , last la panggil cikgu tu ckgu *huh ?, yelahh pas nie ,kite panggil chegu kite lecture, yelahh da ade english eduaction , gitulaaaa.

tengs a lot to chegiu chegu , yg banyak mengajar rti kehidupan, chwewwaaah . tapi last year , lahh paling kelaka and the best about HTD , nie. last year senior kene conduct event for HTD, tetibe kene buat montaj, daussss jadi palee. grrrr, cuak kelam habess,

pastu just general coversation within , johanzahari, murali, lagi sape ntah tak ingat. pasal idea. ingat lagi port dye pondok depan penyelia asrama tuhh . tak tipuu la kann , kalau nak idea awak memang aq bole suggest, pompang pompangg, time tuhh petang jumaat. gelakk sakann, terus masuk kmaakan high tea , kat DS . kami gelak sakan beb ,

one dayyy , it is time to do our production , berlakon wehhh . me as photographer ajee . or videoman , ade kea ? merangkumi produser. dah dapat almost all the shott, tinggal nak cobine and touch up ajeee. pastuu ade la sape lahh tak ingat , buat hal tuka camera ngan chegu la pae laaa . geram ajeee. at last tak dapat perform itu montaj tu bainunians , geram giiloo wehh . last last , buat jugakk . we do montage on how we prepare the HTD . our relationhip , tu diaaa. mane yg takpenah nak tegoo tetibe tegoo grrr, mane yg bisu terus bole cakap . kann kann ,

last but not least , chegu sume kate best ouhhh , siap ade tahniah dari group disiplin lagii . kann kann ? tengs to our part timer actor and actress . muiz, syazani, ainaraihan, shamkamal, firass .lagii ade bbrape orang, tercicir laaa

sori la wehhh , nak letak video or imgaes, lambat laaa, act , ade video ajeee.

Sunday, May 15, 2011

eco bag,

B : tudiaaa, sempurna lagii

hello peeps,

today i dont like doing anything ,
i just wanna lay in my bed,
HAHA,

grrr, dah nyanyi lagu tuhh , aq pikior takkan nak ikut bruno mars pulakk , kann ? hrrrr, pikior pikior pikiorr, elok lepas habes kemass store bilek tuhh , teruss ade projek baruu ,

jeng jeng jeng !

name dye old school eco bag ? look interesting rite ? memang interesting punn , mehhh sini. pastu amek la baju PREP boarding school dulu tuhh , buat la eco bag,

mule mulee , penat juga laa nak belek sana belek sini , nak carik idea mcam mane nak buattt. last last jumpe jugakk, udah ajeee, gunting terbalekkan, jahit , siappp . mudah aje kann ?

kalau korang nak tryyy , bole cubee, taww tawww. tak tawwu tanyer. tak tanyerr tak tawuuu , *huh , kan kann *angkat kening , nie kat bawah nie ade la , gambo nyerr , okayyyy ? have funn, keep try it .

photoshooot, grrrrr.


A : gewdikk takk ? grrr

A : maskulinnnn, *woot woot

A : sengih ape banggg , *dush



A ; grrrrr
A : bole bungkuss , pkai butang


tujelahhh , nak shareee. kalau nak daus ajaa, bole jea, freeee.


hint, A for after , B for beforee

Thursday, May 12, 2011

kemas bilek ,

yarw !

actually , daus nak citer bukan kemas bilek tapi store kat dalam bilekk , daus nyer bilek nie laen sikit store blakang cabinet, camane ntahh . pompangg pompangg, mue mule tengok laaa, keadaan camne kann , jeng jen jengg ! mcam hara jadahh bersepahnyerr, toto kat sna almari kat sanaa, macam mcam laaaa .


*grrr, brserabutt

*tudiaaa, segalaa mcam cmamm ,
so tetibe semangat nak kemasss, sebab daus baru je jupe waya audio output untuk hifi sistem , *speaker la , seklai ngan amplifier dyeee, daus punn kemas laaa, best wokkk ! ade laguuu , panjang and the geng ttengah ketu sana ketuk sini kat luar , bisingg gilerr okayy , daus pun tanak kalahh , maken kuat la bunyik volume tuhh , beggin beggin youuu * singging .

tengah syok syok kemasss, da pukul 2 belas dahh , lame gilerr aq ckapp. start pukul sepuluh, iyes tak rasee, so far alhamdulilah , puas hati beb , siap ade sudut bacaan lagii , pasni kalau ade kazen nak tidurr kat umahh ,da bole daa tido bwah loteng tuhh , da clearr. better than beforee.

*ade mcam hotel takk ?

*nie tempat buku yea , fail sumelahh

pastu ntah mimpi ape ntahh , tetibe kuar perkataan suprise ! dari mulut , teringat terus kat eric leong, apee lagii , lantas dengan lajunyerr , pandang kanan pandang kirii , mula lahh imagnasi ala ala eric leong. ini tak sesuai la itu tak sesuai laa , grrrr . berbakat jugak aq ehhh . HAHA

*kemass kann ? HAHA

Monday, May 9, 2011

glory glory man united

yeay ! dengan peparu yg kumiliki , ku berjaya bernafas , yeay !

first time maen futsal kat dalam base tadii , fulamak . penat tak penat la kann , tengs to azai , wan, alep che ros , hazeem , ngan bebduak uitm , kos dapat la aq lepas gian bola tadii , mcam ape jea kann . so far asal korang pelikk ehh ? tak penah tengok daus beraksi ehh ? memang laa alaala ronaldinho , tapi takyah la sampayy , nak mintak sain sumee, grrr.

mulemule maen , tudiaaa pompang pompang ! cemerlang la tuhhh , siap ade lagi yg support baju manutd hitam go gogo , bukan maen semangat pastu kene tackel ,jatuhh terus, jatuh populariti i tawww, HAHA

dengan cempienyea aq di gelanggang futsal , dah peluh dek hujan tak lekang dek longkang . maen punye maen seko seko blaaa, pehall ntahh , rope rope nyer manutd nak lawan daa, pirahh, Fabio tak panggil aq punn match nak start . then , sampai rumahh layan laa manutd tuu ,




tak nyesal tengok ehhh , menang wehh
2-1
home-away

denganini menang la manchester united for the lead the league

Sunday, May 8, 2011

happy mothers day ,

yarw , happy mothers dayy

ingat lagi dedulu mase darjah 3 if im not mistaken, sebelum hari ibuu , saya kumpul duit sehari seplosen selama 2 minggu untuk beli hadiah , tawu kea hadiah ape ? pen merah and pen biru , alaaa, kilometrico tuuu , pergh , siap beli pembalut then balut , semangat kann ?

elok sampai aje rumah lepas sekola terus bagi , tapi memaulu nak caka , biase laa, buat baekk mesti maluu , kalau buat jahat pergh tanpa segan silu lagi tuu ,

tanggal 8 may nie ,nak mengucap kan selamat hari ibu , tape aq da upah sorang budak yg alal ala dauss, untuk nyanyi kan lagu happy mothers day , korang mesti nak dengar kann ?

okayyy , light offf , shut offf , focus on it , enjoyyy !



alangkah ,

alangkah indahya dunia bila kita semua takkan membesar kan kann ?

sume kecik ajeee, comel comel , aq mmg kecik so tak lay nak buat apelakann , ade mcam budak darjah enam wehh , sumtime pegi hotel mintak bet pingpong , siap cakap ade parent guidance takk ? arghh , *katakuu

after thiss sume mmber sebaya dah ade tujuan memasing , i think esti tak saba nak keje , now we are teenagers , thenn , we're adult . in the same time ,when we were young we always talk about the future means , when will we be adult am i rite ? when adult they want come back to past time, to enjoy everything that used to be child ,

by this post , nahhh satu video about , budak yg nak keje sangat then at last dye pegi patah balek zaman muda dye,


Thursday, May 5, 2011

let gets started with ?



smileee :)

almost more than a week , i didn't post anything.

let gets started with this mamak jokes, okeyy .



Ada seorang pemuda ke kedai mamak dia hanya ada 70 sen semasa itu.

Pemuda : Mamak berapa harga teh panas deengan sejuk?

Mamak : Panas 70 sen sejuk RM1.20.

Pemuda :! Bagi teh panas 1.

Sampai je teh tersebut pemuda itu terus minum.

Mamak : Kenapa awak minum cepat sangat?

Pemuda : Kalau saya tunggu lama2 nanti sejuk tak fasal2 saya kena bayar RM1.20.




*copypaste ajeee ,dari melda ahmad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...