Monday, May 9, 2011

glory glory man united

yeay ! dengan peparu yg kumiliki , ku berjaya bernafas , yeay !

first time maen futsal kat dalam base tadii , fulamak . penat tak penat la kann , tengs to azai , wan, alep che ros , hazeem , ngan bebduak uitm , kos dapat la aq lepas gian bola tadii , mcam ape jea kann . so far asal korang pelikk ehh ? tak penah tengok daus beraksi ehh ? memang laa alaala ronaldinho , tapi takyah la sampayy , nak mintak sain sumee, grrr.

mulemule maen , tudiaaa pompang pompang ! cemerlang la tuhhh , siap ade lagi yg support baju manutd hitam go gogo , bukan maen semangat pastu kene tackel ,jatuhh terus, jatuh populariti i tawww, HAHA

dengan cempienyea aq di gelanggang futsal , dah peluh dek hujan tak lekang dek longkang . maen punye maen seko seko blaaa, pehall ntahh , rope rope nyer manutd nak lawan daa, pirahh, Fabio tak panggil aq punn match nak start . then , sampai rumahh layan laa manutd tuu ,




tak nyesal tengok ehhh , menang wehh
2-1
home-away

denganini menang la manchester united for the lead the league

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...