Thursday, May 12, 2011

kemas bilek ,

yarw !

actually , daus nak citer bukan kemas bilek tapi store kat dalam bilekk , daus nyer bilek nie laen sikit store blakang cabinet, camane ntahh . pompangg pompangg, mue mule tengok laaa, keadaan camne kann , jeng jen jengg ! mcam hara jadahh bersepahnyerr, toto kat sna almari kat sanaa, macam mcam laaaa .


*grrr, brserabutt

*tudiaaa, segalaa mcam cmamm ,
so tetibe semangat nak kemasss, sebab daus baru je jupe waya audio output untuk hifi sistem , *speaker la , seklai ngan amplifier dyeee, daus punn kemas laaa, best wokkk ! ade laguuu , panjang and the geng ttengah ketu sana ketuk sini kat luar , bisingg gilerr okayy , daus pun tanak kalahh , maken kuat la bunyik volume tuhh , beggin beggin youuu * singging .

tengah syok syok kemasss, da pukul 2 belas dahh , lame gilerr aq ckapp. start pukul sepuluh, iyes tak rasee, so far alhamdulilah , puas hati beb , siap ade sudut bacaan lagii , pasni kalau ade kazen nak tidurr kat umahh ,da bole daa tido bwah loteng tuhh , da clearr. better than beforee.

*ade mcam hotel takk ?

*nie tempat buku yea , fail sumelahh

pastu ntah mimpi ape ntahh , tetibe kuar perkataan suprise ! dari mulut , teringat terus kat eric leong, apee lagii , lantas dengan lajunyerr , pandang kanan pandang kirii , mula lahh imagnasi ala ala eric leong. ini tak sesuai la itu tak sesuai laa , grrrr . berbakat jugak aq ehhh . HAHA

*kemass kann ? HAHA

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...