Thursday, June 23, 2011

glory malaysia


ade la kawan nieee, ntahh tak penah tengok bola agak nyerr, memang dari lahirr dok dengar malaysia tewass . HAHA, dye kuarkan statement ,
sejak bilerr yang malaysia nie agak terror ehh ? hHAHA ,
woiyhhh, gilooo punye statement ouhhh


hrmmm , first of all congratz to malaysia football club , sebab da menng yeayy ! so lpas nie sori laa nak dengar malaysia kalahh lagi wehh, HAHA

done merapuu, fullstop

Tuesday, June 21, 2011

BALD


yesss i do thankyou ,

shampoo, tapaktangan, safi, penuh, usap, kepala, meleleh, lupa, sikit, rambut, pedas, rasa, kulitkepala, woah, puas, ringan, air, sungai, laju, halangan, sifar, goyang kiri, ringan, goyang kanan, ringan, headbang, lightweight, jimat, masa, babyoil, habuk, cermin, tak perlu, sikat, babai, vin diesel, yea, sama, juvana, semesti, hajat, capai, imej, baek, watak, hensem, gaya, sendiri, copy, nescafe, cat, woof woof, jahat, baik, hijrah,


Thursday, June 16, 2011

gerhana bulann ,



lunar esclipse , HAHA gelak besar dibuatnyer pabila diceritakan kembali

pada mula nyer pagi tadi laa tengoh MHI t, thenn ade citer pasal lunar nie, so buat bodo jea. takot kene tipu mcam duluuu pasaii malam dua bulan tuu, HAHA. thennn , ntah napee . malam tuu terus tunngu ouhh nak tengok lunar ni

tunggu la stay up la sampai pukul 2 , then text mbe . amacam ade nampak tak dari laut tu ? tak nampak la wehh , kabur jea. then terus patah hati ouhh nak tengok , tak tahan betuii , terus tido , dalam dalam nak tido tuu , maseh terpasang niat nak tengok katenyer memuncak pkul 4, so kuncijam pukul empatt . ntah camnee fuhh terjagaa, mmg sengaja yg maha kuasa nak tunjukkan kat aku kowt ,

hebat tuu tido pukul 2 bangkit pukul 4 , dah laa melalui hari ari yg penuh kepenatan jog 6 km bagaii , dengan gaye pencuri lari rumahh ajee, slow sow turun bwah carik kunci bukak pintuu , dok luar rumahh .



suprisingly , maseh ade dan ase tuu mg bulan wane orenn . monolog dalaman , patut la namenyer lunarr, same jekk ngan aku kalerr bulan guna kale LUNA deduluuu . chantekk woookkk , sukaaaa.

lame jugak la kat luar tuuu , tengok jea keindahan alam tuu . siap ngan bebintang lagii , cantekk laa. siap ade bankround music , tengs mr. cengkerik . siyess kagum giloo wehh .

tapi kann, asal ramai jea yg tak tawuu pasal nie haaa. katenyerrr, nie adelahh penantian slame 11 tahunn , nanti nak tengok gerhana mataharii pulakk ,tapi kejap sangatt susahh ouhh . hrmmm , nice moonlight .

Tuesday, June 14, 2011

T I B H A R ,


yaa yaa yaaa ,

kalian tawuu kaa ? apkahh itu tibhar ? bagi yg tawu tawuu la mane yg tak tawuuu pegi amek cermin kire ade brape bnyak kerut kat dahi tuu , HAHA . baru jumpe jwapan nyer , GHEE /.

TIBHAR nie, satu brand bagi sport ping pong, salu yg kite butterfly , Donic , Sunflex . and banyak lagi laaa. but now nak citer pasal tibhar nie, nie brand dari germany , actually . fullstop . tawu sampai situ jea, HAHA

done, sebenarnyer nak riak kea hape la kann , da ade table pingpong baruuu ouhh . HAHA . *mcam penah ade jea sebelum ni . pong pang pong panggg , tecetus nyer idea nak beli sebab da ade rmah sendiri dah takk sewa menyewa daaa , kann kann . so senang kalau kat umah sewa duluu . susaaa nanti pepindahh mcam mane nak angkatt ,kann kann ?




ade la story sikit . time nak beli tuuu

heyyy , unclee amcammm mane meja pingpong kat luar rituuhh suda hilang kaa >?
ohhh itu orang sitiawan suda amekk ?
huh ? orang sitiawan ?
duduk titu taman mas ,
*ecehhhh m terdiam teruss siyes tak tawuu , okayy la boss bila ade lagi ??
hrmmm , u maen yg satu kuncup atau dua kuncup
agaoin with keruttt .
adoyyy , itu sat table or dua table ka uncle ?
yaa yaa yaa ,
HAHA , *gelak besa ade ke patut maen kucup kuncup HAHA
mau dua kucup la unkle, bila bole dapat ?
ituuuu haa , kasi minggu dpan laaa ,
okayyy , *bagi fon number ngan alamat
deposit ?
haiyaaaa, mau dipooosit kaa ? mcam mau pinjam pelampung kat wetworld
okayy ., nah ini satu rautss maen jejauhh da sampaii braang reroger oakyy ?


HAHA, mcam ape jea ennn . sampai jea rumahh , terus pasang testing , maen non sto[p tuuu , HAHA . ketukk ketakkk etukk ketakk , bsing . 2 hari tak bukak bukak table tuu byoo aje kat situu .

Thursday, June 2, 2011

hai abg lori milo ,



HAHAA, best tak tajuk title,

nie nak story tadi pegi la pasar Kg.Koh kat Kg.Koh la kann , pegi ngan mama, i jadi driver okayy ? sampai kat sanaa , teman mama beli langsir buah and bagaii , thenn nak tawuu daus carikk apee ? carikk apekk yg jual katak tuuhh m siyes hardcore gilooo . tengok dye siang katakk .

apekk tu ketukk pale dyee pkaii playar gabung *tawuu kaa ? thenn , dye amekk gunting ape yg patut , pastuuu . pkai playar balekk cabutt kuliitt . tapi malang nyer tadi tak dapat tengokk , sedihh ajee , apekk tu tak jual , ntah mane larii , katak tade kowtt dok cari hujan tak habess habess tak punn tumbuh choir panggil hujan *ost bangau oh bangau

da penat jenjalan bagaii , cari la airrr, pusing punye pusing, singah kat abg mioo , nak tawuu camne dye promote ,

meh abang abang akak akak , kite kembali ke zaman skola balekk, siinggit ajee

pastu lantas terus pegii tuu , HAHA

yea adekk mau beli kaa ? *terase muda lagi *Skola rendah
hrmm , tak laa bukan free kaa ? HEE
yg free tu zaman dedulu time skolaaa .
ohh okeokeee , bagi la satu cawann
*sedang buat airrr, adekk nie duluu mase skolaaa mesti 3 4 cawan amekk enn ?
ehh memangg mane tawu nie ? da que , patah balekk que lagi skalii bile da besa sikitt mintak terus terang ajee
HAHA, betul betull ohh niel apenghabes milo lori tuuu, HAHA
gelak sakann, bagi duit chawww .




pergh , first sip tu kann , *hisap tutup mateee . menikmatii
mmg mam zaman sekola dulu bebbb

satu lagiii, duluu ennn slalu cakap tolong amekk kan untuk "kawan" , HAHA. kkalau nak puas amekk untuk cheguuu , Isi dalam botol HEE<
korang try la nanti awwww ,

sumtime bebosaaan , da tawu abg milo datangg, bwak benang skalii bole buat teleponn , HAHA

Wednesday, June 1, 2011

the calcutta


woahhh , name gempak ajee enn ? the calcutta , yeasssss , korang tawu kea hapee ? calcutta tuu satu tempat kat india yg pade suatu ketika duluu mndapat ranking pertama tempat paling kotor, alhamdulilahh sekarangg more more more more and more better than before , bayangkan laaa . pejam celik mata unn tak hilang hilang sampahnyerr, kalau kat malaysia kejap jea hilangg, mule mule nampakk pastu pejamm, hilang terusss dekk disepak olehh orang kalau takk punn,. di tiup angin dekk blower tuu , HAHA * tak sure betull kea takk , yg sure banda manshiet nassier kat egypt

pompang pompangg citerr ! main post kat sini pasal the kelkatu laaa, AHA, korang tawu ea , bende tuuu . sumtime orang tetua kate kalkatu , bagi bebudakk yg giloo math pulakk kalkelator pun bole lahh ,HEE . mcam mcam orang kite enn ,




tadi laaa, dimasuknyer rumahh ngan kelkatu niee, geram gioo rumah dah laa bnyak lampuu , satu satu ditutup nyerr, dengan semangat konon nyer flash la laju bagaii , satu per satu 'click' HAHA, semat tak *angkat kenin

haaaa, korang tawuu kea ? nape dye singgah kat rumahh ? nape dye carik lampuuu ? haaa , tu diaaaa, korang ternyata nyata enn ? kann kann ? teman da nampok daaa, Qmark atas palo , HAHA. satuuu , insect mmang suke akan cahaya , duaa, orang kte hari nak hujannn , tigee , rumah nyer diserang dek hujan sebab tulaa lepak kat hotel cahaya lampuu nun ,




ade kaa ? cari nak elak nyerr ? ade ke mitos mitoss, ? hrmmmm , soklan sume pakat cepumas ajeee ,

hrmmm , first , nak elakk ehhh ? tawu cili kering takkk ? thennn masukkan kedalam plastik beg, then byakann kalau bole letak tempat tetinggi , nantii , ntah camne pejam celik pejam celik dorang sankut kat dalam tuuu . seconddd, amekk laaa baldi kea hape kea letak air bubuh bwah lampuuu , nantii calcutta tuu akan lemass, nak tawuu sebab apee ? tamakk sngat HAHA, mcam citer bebudak yg anjing tamak nak tulang kat ayor tuu , paham takk ? if takkk , dye akan ke lampu dalam ayorr tuu knon nyer lampu betul pdahal air, pastuu dupdapdupdap, lemas terusss. nak mitos ehh , kelkatu nie adek bradek semutt betull kea ? haaa, ade jugak orang kate dye ahh princess semutt ? any idea ?

last but not least , korang kene kemas balekkk rumah koranggg . vacuum la satu rumahh dek sayap si kalkuta nie, okyy ? hope enjoy selamat beramalll !


*yaa yaaa, panjang kann ? AHA

wow,

hello buddies, da lame tak update enn ,
*gaye mcam la ade orang bace, adoyyy
HAHA , nakk santapan koranggg, tengok nie,

siyess style giloo babii


kalau ahhh, dapat buat camni , mmg saje parking kat depan skola tuhh hotel kea, tempat turun penumpangg, biaaa sumebole tengok, HAHA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...