Wednesday, June 1, 2011

the calcutta


woahhh , name gempak ajee enn ? the calcutta , yeasssss , korang tawu kea hapee ? calcutta tuu satu tempat kat india yg pade suatu ketika duluu mndapat ranking pertama tempat paling kotor, alhamdulilahh sekarangg more more more more and more better than before , bayangkan laaa . pejam celik mata unn tak hilang hilang sampahnyerr, kalau kat malaysia kejap jea hilangg, mule mule nampakk pastu pejamm, hilang terusss dekk disepak olehh orang kalau takk punn,. di tiup angin dekk blower tuu , HAHA * tak sure betull kea takk , yg sure banda manshiet nassier kat egypt

pompang pompangg citerr ! main post kat sini pasal the kelkatu laaa, AHA, korang tawu ea , bende tuuu . sumtime orang tetua kate kalkatu , bagi bebudakk yg giloo math pulakk kalkelator pun bole lahh ,HEE . mcam mcam orang kite enn ,




tadi laaa, dimasuknyer rumahh ngan kelkatu niee, geram gioo rumah dah laa bnyak lampuu , satu satu ditutup nyerr, dengan semangat konon nyer flash la laju bagaii , satu per satu 'click' HAHA, semat tak *angkat kenin

haaaa, korang tawuu kea ? nape dye singgah kat rumahh ? nape dye carik lampuuu ? haaa , tu diaaaa, korang ternyata nyata enn ? kann kann ? teman da nampok daaa, Qmark atas palo , HAHA. satuuu , insect mmang suke akan cahaya , duaa, orang kte hari nak hujannn , tigee , rumah nyer diserang dek hujan sebab tulaa lepak kat hotel cahaya lampuu nun ,




ade kaa ? cari nak elak nyerr ? ade ke mitos mitoss, ? hrmmmm , soklan sume pakat cepumas ajeee ,

hrmmm , first , nak elakk ehhh ? tawu cili kering takkk ? thennn masukkan kedalam plastik beg, then byakann kalau bole letak tempat tetinggi , nantii , ntah camne pejam celik pejam celik dorang sankut kat dalam tuuu . seconddd, amekk laaa baldi kea hape kea letak air bubuh bwah lampuuu , nantii calcutta tuu akan lemass, nak tawuu sebab apee ? tamakk sngat HAHA, mcam citer bebudak yg anjing tamak nak tulang kat ayor tuu , paham takk ? if takkk , dye akan ke lampu dalam ayorr tuu knon nyer lampu betul pdahal air, pastuu dupdapdupdap, lemas terusss. nak mitos ehh , kelkatu nie adek bradek semutt betull kea ? haaa, ade jugak orang kate dye ahh princess semutt ? any idea ?

last but not least , korang kene kemas balekkk rumah koranggg . vacuum la satu rumahh dek sayap si kalkuta nie, okyy ? hope enjoy selamat beramalll !


*yaa yaaa, panjang kann ? AHA

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...