Sunday, April 24, 2011

indoor inline skate

hallo peeeps






for sure da layan da video kat atas nie ? mesti korang kate apelaa da lapuk lagi berhabukkk , kan kann ? lantak la aa ape korang nak katee , FYI , da lame da layan lagu nie

post nie punn sebenarnyer nak story passal inline skate tuhh , nampakk kan ? comel takk ? kasutroda taya empat tuhh, kan kann ? kat malaysia da ade da tempat mcam kat dalam gambar tuhh , tak cayee ? jap gi daus bagi url dye . menarekk kann ? dapat kengkawan pegi situ kite enjoy release tension gelak gelak dengar bunyi nangka busuk.

tempat dye kat subang , Subang Avenue . The wheels . mcam cmam laa kann , nak tawuu lagi korang bole update kat laman web nie ,

enjoyy, kalaula dapat buat reunion kat sini, perghhh . memang menarek la wa cakapp luu .

end

Thursday, April 21, 2011

walk in interview




walk in interview la konon , buat ape ntahh , nak koje la tuh ?

BHAHA , yolah yolahh ceciter ciciter . mulenyer pagi tadi lahh , sesibuk pegi coolect uncle kat umah pegi teluk batik nun , bukan maen jauhnyerr . thenn , drive la daus ke blablabla resort kat teluk batik , hrmmm so far nampak mcam best

pegi la kat reception mintak borang untuk kerja kosong , hrmm, then isi la kiteorang. yg aq nak highlightkan kat sini , ade tulis salary expected -rm 750.00 , demand sungguh kan kann ? selesai jea hantar borang , tunggu 3 minit buat maggie sumer , bos kuar interbiew teruss , HAHA . bukan maen banyak soklann , ade pertanyaan ? again again and again . bla bla blaa, thankyou , bile bole masuk keje ? isnin , woahh ., teruja bhaii. blablabla . terus kiterong bla. asuk dalam kete

masingmasing taknak keje dahh , HAHA. gaji yg diberikann 300 bersihh, tambah point 500 , okay la kann . tapii kami tanak pegi jugakkjauhh , nanti dye kol masuk keje . cakap da kene pegi interrview for IPTA , hrmmm

next station , marina punye apartment , mintak borangg , thenn huahahuahaa , pulang balekk malas nak pegi interbieu HAish , gitu pun adee . malu jekk , receptionist un pelik asal pulang balekk , * ade page kosong kea ? HAHA

thenn , the best western kat pulau marina . bukan maen kelas nyerr , tak pegi tanyer takutt HAHA. ade orang jadi kilang kejapp , ngan winston nyerr , aq unn tunggu ajee

gaji 800 , partimer , perghh . terus serang . kat mane tuhh ? boling blakang pasar babi , HAHA . uncle dok manjung x penah sampai lagi kesituu pelikk ajee, ishk ishk ishkk . dye mintak mykad . kiteorang bagii dye buat buat bzy kejapp , salin sumee HAHA. padahal photostate ade kat blakang, lucu lucu tak lucu , nanti you dua orang standby , kalau suda kosong saya panggil masukk, okayy ? deall !

hotel lee garen pulakk , JAWATAN KOSONG , WALK IN INTERVIEW , pw\enuh semangat masukk tekan loceng atas mejaa , jupe ngan amoyy . ini hotel ada keje kosong keaa1 ? hrmm , tada tada ! , kat lua ade tulis , ouhh, ada ada ! *mcam keling selamat cute . itu keje apa bikin ? house keeping , ouhh . bila bole masukk ? ouhh , ini untuk pompuan ajaa , cehh , asal tak cakap awal awal ~! panggggg !

pastu terus, hantar uncle nie balekk , diam diammm, sampai rumahh onl , tidooo, penatt !

Friday, April 15, 2011

bieber , *woot woot


ntah laa , justin bieber bole dikatakann bakat youtiub yang kian feymess , dah feymes dah punn. act , ramai lagi bintang youtiub nie. mcam charice ngan anna raffali , yg tolong ingatkan aq tuhh , kenal takk ?

memandang kan JB dah ade kat asia , esok if im not mistaken dye ade buat concert kat stadium merdeka , pergh, mulamula tyme nak jual tiket tuhh , beratur orang tunggu kaunter buukak takut tiket hbes la katekann , hrmmm, kekonfem la pompuann yg beratur nyer ade yg siap bawak tikar sme nak beli tiket , mane tak nyer beratur panjang

bile bukak hitz, tak habes habes pasal bieber fever , rase dah menyampah pulakk , sempat pulak tuhh ade contest ala ala jangan lupa lirik , pergh memang nak bagi menang tiket lahh kann , yg kosong tuhh tyme chores chores yg mudahh sengala ajee, aq yg tak minat bieber punn bole sing along lahh , btw , congratz kat kawan cuzie saya yg menang tiket free for 4 person , sekali ngan tour tu sumee, bapak best ,



huh , main point for this post is , petang tadii dok memaen video chatt , ngan strangers tetibe kuar gamba mamat si bieber tuhh , mcam mcam soklan aq tanyer, gaye mcam fans gile babi ajeee, korang mesti tak caye enn aq chat ngan dyee, tape tapee aq ade gamba lahh as a proof, print screen tadii , jangan nak jeles lah kann , live tuhh eyy, cume aq tak bermicrophone ngan dye ajee, tak pasal pasal nanti aq adi bintang video chat pulakk, yg dicedok oleh bintang youtiub tuhh , sekiann


helohelo ,


pagi alll , daus tengah penat niebaru habes buat aiskrim malaya , btw korang korang kat luar sana tuhh tawu kea aiskrim malaya or aiskrim malaysia tuhh ? mesti tawu kann kann ?

daus bukan apee sejak dua menjak nie da ade banyak permintaan buat AM tuhh. petang petang jual lahh, satu doplosen, kalau rajinn kiteorang jerit la kat padang depan rumahh tuhh. aiskrim malaya doplosen satu ! aiskrim malaya doplosen satu ! sape cepat dye dapat , sape lambat tak dapat ! *ala ala mat cool gituuu ,

nak dicerite pulakk nostalgia nun , daus bukan ape cue nak bawak nostalgia zaman ddulu kat sekarang nie, mane nak dapat aiskrim malaya sekarang nie ? kan kann ? kalau dulu banyak lahh. beli kat rumah orang kan kann ? kesian bebudak sekarang ais krim malaysia punn tak tawuu, thats why lahh , daus buat camtu ,

in other way, bole la tampung duit poket siit sikit selama dok rumah niee, tak buat apee . nilahh part time dauss. hopefully sukses dalam bisnes aiskrim malaya doplosen nie,


subtopic bola

hrmm, nak citer pasal apee yea ? ahaaa, 2 weeks ago daus balek dari kl thenn terus design fr the goal that made from PVC pipe, creative bukann ? mase ondaway balek perak from kl, dok pikior ajee mcam manee nak buat tuhh sumeee, n banyak juga lahh prototype yg dibuat and at last ade jugak yg the best among the best,

cadangnyer esok nak survey PVC pipe tuhh , luse baru beli , disebabkann tak kesabaran yg tinggi , haritu jugak daus beli and assemble kat umah teruss , ingatkan murah laa PVC pipe, tapi mahal jugak weehh, around fifty ringgit , alhamdulilahh daapat clai from papa, im doing good rite ?

pasang la paip PVC tuhh , ngan uncle and azri , petang tu jugak kiteorang maenn , now , katenyerr nak ratakan padang kat depan rumah tuhh tthen letak goal teruss. is it becouse of us ? thankyouu, lepass kiteorang maenn , padang depan rumah solah olah hidup semullaa, woahhh seronok gaban sehh . even sumtime myasara pun ade datang maen sekalii, best kann ? for those y senang nak datang rumahh , silakan laa yeaa. dun forget to bring along doplosen , for aiskrim malaysia , thankyouu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...