Friday, April 15, 2011

bieber , *woot woot


ntah laa , justin bieber bole dikatakann bakat youtiub yang kian feymess , dah feymes dah punn. act , ramai lagi bintang youtiub nie. mcam charice ngan anna raffali , yg tolong ingatkan aq tuhh , kenal takk ?

memandang kan JB dah ade kat asia , esok if im not mistaken dye ade buat concert kat stadium merdeka , pergh, mulamula tyme nak jual tiket tuhh , beratur orang tunggu kaunter buukak takut tiket hbes la katekann , hrmmm, kekonfem la pompuann yg beratur nyer ade yg siap bawak tikar sme nak beli tiket , mane tak nyer beratur panjang

bile bukak hitz, tak habes habes pasal bieber fever , rase dah menyampah pulakk , sempat pulak tuhh ade contest ala ala jangan lupa lirik , pergh memang nak bagi menang tiket lahh kann , yg kosong tuhh tyme chores chores yg mudahh sengala ajee, aq yg tak minat bieber punn bole sing along lahh , btw , congratz kat kawan cuzie saya yg menang tiket free for 4 person , sekali ngan tour tu sumee, bapak best ,



huh , main point for this post is , petang tadii dok memaen video chatt , ngan strangers tetibe kuar gamba mamat si bieber tuhh , mcam mcam soklan aq tanyer, gaye mcam fans gile babi ajeee, korang mesti tak caye enn aq chat ngan dyee, tape tapee aq ade gamba lahh as a proof, print screen tadii , jangan nak jeles lah kann , live tuhh eyy, cume aq tak bermicrophone ngan dye ajee, tak pasal pasal nanti aq adi bintang video chat pulakk, yg dicedok oleh bintang youtiub tuhh , sekiann


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...