Friday, April 15, 2011

helohelo ,


pagi alll , daus tengah penat niebaru habes buat aiskrim malaya , btw korang korang kat luar sana tuhh tawu kea aiskrim malaya or aiskrim malaysia tuhh ? mesti tawu kann kann ?

daus bukan apee sejak dua menjak nie da ade banyak permintaan buat AM tuhh. petang petang jual lahh, satu doplosen, kalau rajinn kiteorang jerit la kat padang depan rumahh tuhh. aiskrim malaya doplosen satu ! aiskrim malaya doplosen satu ! sape cepat dye dapat , sape lambat tak dapat ! *ala ala mat cool gituuu ,

nak dicerite pulakk nostalgia nun , daus bukan ape cue nak bawak nostalgia zaman ddulu kat sekarang nie, mane nak dapat aiskrim malaya sekarang nie ? kan kann ? kalau dulu banyak lahh. beli kat rumah orang kan kann ? kesian bebudak sekarang ais krim malaysia punn tak tawuu, thats why lahh , daus buat camtu ,

in other way, bole la tampung duit poket siit sikit selama dok rumah niee, tak buat apee . nilahh part time dauss. hopefully sukses dalam bisnes aiskrim malaya doplosen nie,


subtopic bola

hrmm, nak citer pasal apee yea ? ahaaa, 2 weeks ago daus balek dari kl thenn terus design fr the goal that made from PVC pipe, creative bukann ? mase ondaway balek perak from kl, dok pikior ajee mcam manee nak buat tuhh sumeee, n banyak juga lahh prototype yg dibuat and at last ade jugak yg the best among the best,

cadangnyer esok nak survey PVC pipe tuhh , luse baru beli , disebabkann tak kesabaran yg tinggi , haritu jugak daus beli and assemble kat umah teruss , ingatkan murah laa PVC pipe, tapi mahal jugak weehh, around fifty ringgit , alhamdulilahh daapat clai from papa, im doing good rite ?

pasang la paip PVC tuhh , ngan uncle and azri , petang tu jugak kiteorang maenn , now , katenyerr nak ratakan padang kat depan rumah tuhh tthen letak goal teruss. is it becouse of us ? thankyouu, lepass kiteorang maenn , padang depan rumah solah olah hidup semullaa, woahhh seronok gaban sehh . even sumtime myasara pun ade datang maen sekalii, best kann ? for those y senang nak datang rumahh , silakan laa yeaa. dun forget to bring along doplosen , for aiskrim malaysia , thankyouu.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...