Thursday, March 31, 2011

malaysian gold jamboree





yeay ! i got the medal ,
yeah , congratz ausss.

nie merupakan jamboree offroad aq for the first tyme, so the real thing satisfied lahh kan dapat medal tuhh , penyertaan nyer 2ooo lbeyy, aq dapat lbey kurang p ratus lebey , tu pun naseb tyme start tuhh dok belakang , kalau lah dok depan, konfem konfem top 200, tak leyy bla derr

bukan apee kalau dok belakang nie, kene struggle la ke depann, bukan sikit orang nyerr, sonok la jugakk , non stop kayuhh tuhh, mase last aq berhentii , tyme panjat bukut merah tuhh, bukan apee, sebab yakin lari tolah basikal lagi laju dari kayuh basekal naek bukitt so , turun basikal terus larii, laju tuhh,




kiteorang di release, around 7 45 gituu, aq sampai 10 30, laju tak laju takk ? HEEE< ramaii orang douhhh, tak ketinggalan geng dari manjung , HAji shafiee, toki, cik man , man kecik tak nampak la pulakk, kat situ juga lahh jumpa si ahmad syamim , terkejut aq budak pkbm dulu tuhh kayuhh jugak , yg pastinyer dye kat belakang aq HAHA,

kan mase jamboreee tuhh , mcam mcam aq nampakk n lalui, for the first tyme la masuk bendang thuh sume , tolak basikal dalam banjirr, mcam mcam, yg menarekk , aq nie al ala pro gituu , yolahh nak struggle amek medal laknn , sume orang aq 'tarik' suruh follow blakang kalau tak larat , kesimpulan nyer cucuk angin aq lah senang citer , aq maen amek fast lane ajee, lorong kanan untuk memotong tu lah yg aq pakai, if ade yg sloww, dengan hati terbuka untuk berkata RIDER RIDER , ! ! ! ! themnn , dorang terus ketepii




*finishing

jamboree ni around 40 km ,ajee, tak lahh jauh sangat tapi mengji kekuaatan mentalngna fizikal la jugak kan kan ? after finish line, terus park kat kedai VICo, tunggu air thena ameek laa ape lagii , nak ke dopuluh cawan jugak lahh , ditibainyer, pastu elok pulakk ade buffet untuk riderr, terus amek satu pinggan antara yg awal amek meal la aq nie, amek nasik banyak , tapi tak habess !tamak punya olanng, HAHA,

beskal putihi ku jadi, coklat teruss, balekk umah servis kembali, kini suda bersih dan sudah bersedia nak ke next jamboree

http://malaysiangoldjamboree.blogspot.com/

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...