Wednesday, March 30, 2011

acapellla,

now im show you all , lah kann. about mike tompkins,

korang kenall kea ? rituuhh dye ade helo helo aq, bukan maen lagi , dye kate nak FEAT ngan aq sebab daus nie selalu sangat off keyy, dye kate tu paling susa nak buat,

daus pulakk senang ajee buat bilee nak bagi salam bile chegu masuk kelas pun bole offkeyy , senang sangat kuar offjeyy tuhh, tak semapat buat pape dah jadi bahan gelakan classmate yg sempoii tuh ,

opps sambung balekk pasal mike tompkins nie pulakk , dye nie beatbox tawww, so dye bole la buat bebunyi instrument tuhh, so he decide to do same acapella version, which one, dye tak pakai music instrument untuk laguu sebalik nyer pakai mulut ajee,

sume sumtime punyer laguu dye ade la pakai tambourine ke glass kea, camtuu lahh , enjoy yea. kat bawah nie ade YT dyee, tak habes habess YT aq, niee.

it wasn't easy process okayy ! susah taww, banyak kali dye ulang ulang lagu tuhh , nak kick la , harmony, snare and banyak lagii lahh, enjoyy !

and i think kat bawah nie first video dye lahh yea




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...