Wednesday, March 9, 2011

mainan baruu,

disebabkan takde apee nak dipostt ,

nah tengok nie, daus nak tunjuk satu ciptaan yg boleh dikatakan menarik la jugak ,

mula mula , cadang nyer nak carik la pasal unicycle , nak beli satu bole maen kat depat rumahh , lumut kea ? *berlagak teror lahh , suddenly jumpe satu rekaan nie, memang sempoi. unicyle nie, memang kene gune keupayaan untuk membalance kan diri, if not jatuh la , jus have seat , pedal , and tyre,



yang nak diciterrr, harini pasal solowheel name diberi, bende nie baru di invest , baruu la jugakk , yg menarek nyer, electric self balance, tak payah la nak kayuh cumee arah kan ajee kemane kiter nak pegii , menaekk bukann ?

lagi satu , saiz nyer pun tak la sebesa unicycle ,, juz kecikk ajee ala ala, briefcase bag gituu , tambahan pulaa, dye ade gyrscopee, dan care nak gerakk kan nyer ,cume lean your body ajee, condongkan arah nak pegii , mudahh ajee ,

nak cakap pasal hargee , aroud 4800 duit malaysia i think ,



pastuu jumpe la lagii satuu niee, menarek jugakk SBU dipanggilnyer, Self Balancing Unicycle, ini aq dapat tawuu dari citer kegearan kuu, mythbuster adam try bendee , nie tu yg terus google tuuh thenn jumpee lahh , penatt tuliss, so tengok video kat bawah nie yeaa



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...