Friday, March 4, 2011

Tenshi no Hizamakura,


strictly item for man , HEE

yeah , today i nak share with you all about this cool item and dalam pembangkangan lelaki untuk diletakkan di dalam toilet ,


*bukan gambar hiasan

first of all ,

Tenshi no Hizamakura, maksud dye angels new pillow . pastu kan function for these angel pillow nie sebab kesian kat wife *cleaner toilet kat jepun , sebab utama nyer when laki PEE, pasti ade beberape drop yg akan keluar balek dari bowl tuhh , *mcam kire je, droplet jea pun.

*real one


angel new pillow *chewwaah , harga nye tak la mahal sangat around 4800 yen , if dollar 50 rasenyer, if ringgit ! hrmmm, kire sendiri lah yea.





it comes in a lot of shape for the comfortable penge-PEE la kan kan ? ade bentuk kcang lahh , and banyak lagii ,

apee tunggu lagii, pilih jangan tak pilih . mane laki yg tak reti kencing duduk tuhh nahh, pegibelii ni, bole melutut , BHAHA

TEKNOLOGI JEPUN

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...