Wednesday, March 30, 2011

ala ala step up gituu,

aq tengok fot the first time, memang terangkat angkat jugak lahh , reroma aq nie, bukan maen lagi budak sepuluh tahun nie joget sumee, ni program realiti kat denmark i think tak pun scotland , ala ala british got talent gituu lahh ,

yg hebatnyer baru sepuluh tahun sehh , kalau aq sepuluh tahun tuhh dok maen tuju selipar tak pun , baling selipar senang citer kann , kalau dapat selipar jepun tuh kire maen tipuu *jenama tat sing, HAHA. kalau maen TS tuhh , aq memang suara lahh ,

kat bawah nie video budak kecik tuhh, name tak tawuu tak sepmat pulakk nak tweet tweet ngan dyee , broadband kat rumah rosak kate nye , entah lee, enjoyy



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...