Monday, May 16, 2011

happy teachers day ,


bile sebut jea HAri guru , teringat terus aq semangant nak tengok cikgu cikgu nyanyi kat depann, mcam ape jea kann ? tapi kann , last year , last la panggil cikgu tu ckgu *huh ?, yelahh pas nie ,kite panggil chegu kite lecture, yelahh da ade english eduaction , gitulaaaa.

tengs a lot to chegiu chegu , yg banyak mengajar rti kehidupan, chwewwaaah . tapi last year , lahh paling kelaka and the best about HTD , nie. last year senior kene conduct event for HTD, tetibe kene buat montaj, daussss jadi palee. grrrr, cuak kelam habess,

pastu just general coversation within , johanzahari, murali, lagi sape ntah tak ingat. pasal idea. ingat lagi port dye pondok depan penyelia asrama tuhh . tak tipuu la kann , kalau nak idea awak memang aq bole suggest, pompang pompangg, time tuhh petang jumaat. gelakk sakann, terus masuk kmaakan high tea , kat DS . kami gelak sakan beb ,

one dayyy , it is time to do our production , berlakon wehhh . me as photographer ajee . or videoman , ade kea ? merangkumi produser. dah dapat almost all the shott, tinggal nak cobine and touch up ajeee. pastuu ade la sape lahh tak ingat , buat hal tuka camera ngan chegu la pae laaa . geram ajeee. at last tak dapat perform itu montaj tu bainunians , geram giiloo wehh . last last , buat jugakk . we do montage on how we prepare the HTD . our relationhip , tu diaaa. mane yg takpenah nak tegoo tetibe tegoo grrr, mane yg bisu terus bole cakap . kann kann ,

last but not least , chegu sume kate best ouhhh , siap ade tahniah dari group disiplin lagii . kann kann ? tengs to our part timer actor and actress . muiz, syazani, ainaraihan, shamkamal, firass .lagii ade bbrape orang, tercicir laaa

sori la wehhh , nak letak video or imgaes, lambat laaa, act , ade video ajeee.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...