Tuesday, January 4, 2011

Konsert Para Pemandu


yeah! its going happening ! i suka ini !
performance yang cukup menarek bagi uncle Jeda kowt ,all of his fans enjoying themselves with their own style ,rock ada ! sentimental ada ! ahli fiqir pun ada ! aerobatics pun ada taw ! jangan lupe semua fans dye tetap GAGAH ! yang rock metal even lepas angkat pale mate maerah tapi still keep going rock until five hours gone and get da KPP certificate. but not me ! aq kene layan si artis tuhh, sebab he always see me , tear me, seduce me *wow, ask me, flirt me ! ohh everything la. keep watching me. pergh. sengal suda. ape ALIAH IZZATI? ouh ade adea, dye tergolong dalam yg sentimental yang akhirnye rock pabila mendengar suare artis pujaan ramai tersebut. then, when da Jeda ask the class a question , sume da ghropee beruang makan angin da. then dengan banga nye aq jawab, sume tengok aq. perlu kehh?




petang tadi,

test undang undang after five hours concert fuckle trouble , pegi la masok dalam bilek myeg tuhh, pergh kecik jea ingatkan besa sangat. nampak la sorang mamat nie dok bling bling baju nyer wane hijau. AIDIL ADHA nama diberi, hrmm, kiteorang sembang berdiri ouh. memeriahkan tempat exam tuhh. when my name callled. MUHAMMMAD FIRDHAYUSS BIN MAT ISA *amoi sebut . aq datang ngan muke bangga. ade ke patut mintak cap jari. malu jepp. then amek gambar kan kan? bosan punye pasal buadd muke pelik pelik. then amoi tu kate ; heyy! itu tengok atas camera aa jangan sengih sengih itu macam kerang woo. cehh, formal jepp gamba aq. konfem x semat. *penah ke semat? then amek la test. tuhh. aq pc yg ke 3 daripda 10. buadd test x tengok kiri kanan tapi after habes usha webcam buadd peace dulu . mane bole kuar awal awal. x berbaloi lahh. tunggu turn sejam.


results ,

45/50 masa anda 15 minit 7 saat,

laju tuhh. for me its uke la kowt. sape soh x bace buke. first and last pegang buku tuhh. tyme mama bagi tu je la. now im berLAW taw. ade undang undang not udang uke? after this amek L pulak then P.


*happy ending

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...