Thursday, January 6, 2011

magazine

MAJALAH TAHUNAN l SMK RAJA PERMAISURI BAINUN

First of all, congratz budak sidang yang berjaya menyiapkan data and majalah nie n of koz sorry sesangat ade dramaking pada awal taun mase melatik ahli sidang redaksi nie. di kesempatan ini *chewahh. aq nak jerit!! banyak gamba aq dalam majalah nie. tataw la if KS(ketua sidang ) saje letak nak protes ke ape keh? btw tengs la yehh.

gamba gamba ,
  • 67 , gamba wakil briged bestari pakai songkok tu. bukan maen baek lagi amek scroll.
  • 78 , ouh gamba hightable ku itu, tak kan ku lupekan. klaka. uncle senyum manis nye
  • 81 , gamba nie cume terselit je aq kat sebelah acap sebelah ting tuh. kecikk jea. bile nak besa nye ntah la
  • Kelab Pengguna , aq la pengerusi . kelab paling sempoi senang bergerak
  • Kelab Ping Pong , kelab paling kelaka , tengok pengerusilah , daus . ahli cume ade 8 orang. ngam ngam 2 table regu.
  • Kelab Sepak Takraw , aq tersesat kat padang mase amek gamba tuhh. then maen masok jea
  • Kelab Snooker , nie pun sama yg menareknyer. pose and gaye yg same mcm gamba dlam KST.
  • 5 pi , gamba nak tergelak. kelaka. aq suke gamba gaye bebas ouh. menarek!
  • gamba kulit majalah , dah ngrope nak bertuka dah jadi power rangers wane mearh *kuadd tu
people's talk ,
  • kelas 5 beta kesian ouh , gamba uncle ade dua musafir x de.
  • budak laki banyak cakap , asal gamba kelas R je banyak .
  • mane budak Briged? PRS? dua dua ade gamba aq tapi mane?
  • penadd je jadi pengerusi HAHA
papepun congratz sebab berjaya menyiapkan majalah.
mane yg makan cili , telan la sebijik lagi baru coool.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...