Tuesday, February 8, 2011

mandi

*shower , sonok sonok

sudah sekian ame tidak mengepost , tetiba keluar dalam kotak fikiran ku untuk mengepost pasal mandi , tajuk yg agak lucah bukan ? HAHA , nak diikutkan kan, dulu time jadi budak sekolah mandi la paling seronok . tapykan , semenjak dok rumah nie. mandi merupakan perkara yg paling leceh, semenjak amek DIPLOMA in PENGANGGURAN nie lahh kan , dah jadi sebaliknye . pepagi konfem mandi p.ramlee, then mandi sekali lagi after maen street soccer . itu lah rutin hariannyer . tadi tyme pegi tesco un same. BHAHA , rahsia rahsia simpan tawu. jangan dipecahkan tempayan jika tak mahu jadi mulu tempayan, hee.macam macam alasan yg daus bagi , sejukklah. takot jadi ais terus nanti beku , sape susah ? tak busukk lahh, wangi aje dok dalam aircond aje. air tade lahh , bilik air penuh la,. padahal ade 4 toilet, air belum tadah lahh, yg paling munasabah , nak jimat air koz kat afrika nun dorang takde sumber air yg bersih. air keledak lumpur un dorang tibaii, hrmm, tapi biler dah berpeluh satu badann, toilet tuhh, sampai dah muak tengok daus nie, mandi banyak kali, alsan! alasan! . btw, nak share jugak pasal mandi nie . adela fwens aq sorang nie pegi lah jepun . mengikut kebudayaan orang jepun every week akan ade satu hari untuk mandi bersama tanpa seurat benang means nuthin on you *hee , this for relationship each otherslah. first tyme daus dengar, weird la jugak then after research research , jepun ade open pool, and open beach,. means everybody who wants getting naked or nude , you can JUST DO IT !! , menarek bukan ?


*jatuh suda signboardnyer ,

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...