Tuesday, February 15, 2011

kayuh lasakk

*before start our journey

pergh , emang lasak beb , pada awalnyer trek yg kiteorang nie untuk jamboree kat teluk batiik , then after kiteorang test trek , tuka tittle terus jadi kayuh lasak . memang lasak lah kan , mane yg baru tuhh tak ubah mcam nangka busuk un ade , ade jugak yg dok nak buang basikal aje koje , tidakk dilupakan yg buat map sendiri sampai tersesat nak ke teluk rubiah nun,

saya daus , mmungkin tidak mengikuti trek itu kembali , penat tolak aje , kecerunan y sixty degree gitu turun nan naek . pergh, sumer pakai mental la wehh , dengan trek yg belum siap nyer , neway , enjoy gamba aje lah yea , saket tekak takleh ngomel pepanjang ,

*downhill

*on construction

*kat pulau marina
'


view www.jamboreemtb.blogspot.com
if nak masuk la

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...