Monday, February 14, 2011

kayuhan ulu licin beruas


*gamba kat ulu licin

12 - O2 - 2011

SERI MANJUNG - ULU LICIN BERUAS

KELAJUAN AVERAGE

30 km/h

JENTERA

MTB , RB

JARAK KAYUH

96 km

yeah , i did it again and again . this time with newbies . dorang first tyme kayuh jejauh nie. hebadd bukan ? neway , congratz . yg best tuhh ade yg baru beli basikal hari jumaat then terus participate the kayuhan pegi beruas . maintain aje dorang .

start , kumpul kat depan kwsp . tempat nie kire famous lah untuk kumpul orang nie . dalam pukul 7 setengah . haritu , papa ngan daus orang yg last datang kayuh dai umah pegi itu . after kami sampai dok bagi riuh kejap pastu terus gerak .



*beskal man kecik

then kayuh ahh , time kayuh, tetiba ade bunyk taya pecah, ingat kan bunyik aje. tapi bende betul pecah habes dye punye tayar belakang. BOOOM ! meletup , after tka taya sume. kiteorang sambung kembali ,

daus dalam group top five kat depan , smpai aje beruas . pegi kedai makan order mee goreng 4 tray . name mee goreng tu, mee teloq , lucah aje bunyiknyer , ade history dye. tak bole citer punye HAHA , neway sonok makan , aq aje yg tambah kat table aq tuhh. daus minum aiskrim soda.


*makan makan

*tido ke baaaang


after isi perut , kiteorang ke sungai ulu licin tuhh , woah cakap ku , bestlah track dye , bukan maen lagi . dok panjat panjat bukit, mane yg tak larat tuhh. dok MTB aje, (maen tolak basikal) , untuk MCT royy congratz , dengar citer sorang pun takk tolak beskal. sume kayuh naek bukit , kan kan ?

kat ulu licin, mane nak kencing pegi kencing , daus pulak makan madu aje as a source of energy , then , bergambr kat entrance then terus megayuh non stop sampai lah dekat petronas ayer tawar . sampai kat sini dah pukul 12 suku , time nie rest tunggu sume berkumpul kembali, koz ade yg da berpecah . then daus dengan ego nyer , shoot balek umah terus. sensorang.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...