Wednesday, February 16, 2011

aci nyorok

*boo kau tak nampak aku , BHAHA

aci nyorok , mesti korang tawu bukan ? ape tak tawu ? alahhh , yg tutup mate kire sampai sepuluh pastu semua hilang , then kene pegi carik . tetibe nak post psal aci nyorok nie sebab petang tadilahh ,

ade orang tu kate nk ajak jog , pastu biler text pegi makan katenyer , cehh , tak terisi petang aku harinie . then , dok la luar , rumah depan padang la kan . tengok bebudak maen bola sonok aje. nak join , terlebih tinggi , tinggi kea pun ? BHAHA . dengar lahh dorang punyer conversation ,

wehh, korang korang . asek maen bola jea , tak bosan kea ? *maen jongkang jongket
hrmmm, betul jugak enn ntah aq tengok kepala kau pun kengkadang konpius bola ke kepala ? *botak
kau jangan nak memandai seman *bukan name sebenar , kang aku saman baru tawu
dah dah dah , dok gado ape , skrang nie, kite da stop maen bola. so , nak maaen ape ?
maen aci nyorok nak tak ? aq rela jadi dulu ,
piraaahhh , ape la korang mcam budak kecik * time nie tergelak aq
eleeh , mcam la kau tuh da besa ? tendang bola pun tak bergerak harap glove aje pakai ,
hrmmm, yolah yyolah maen aci nyorok , kire sampai sepuluh - tutup mate and counting .
10 -9- 8 - 7 - 6 - 5 - 4
3 *ngintai
la tak gune tinggal aq sorang aje , beskal sume da lesap
noyrok kat umah la tuhh .
hrmm , * balek ngan penuh kehampaan ,

aq masuk rumah , sambung gelak . sumtime kesian un ade .


alang alang post about aci nyorok nie ,

ade jugak expericence yg tak ley lupe pasal aci nyorok nie , niii sume happen *chewwah , mase awal form form fouer , maen nie nak celebrate shafiq azim ngan hamdan nak pindah . maen aci nyorok kat skola bainun tercinta , tapi daus tak join lahh but terlibat jugak secara tak langsung ,
daus tak join koz , smangat dok study add math bab function yg susah time tulahh , now dah rghoperr kacang aje .

jam tangan tepat pukul 2 pagi , mase dorang mmbahagikan team into two group , then gerak terus . kawasan menyorok tempat sekolah aje , tak bole naek dom yg penting . time nie 3 pages buku latihan rmaining untuk tido . then dorang pegi la nyorok , act nie maen polis entry pun ade . choopp, police and thieves , bile da jmpe. anda bole lari sampai touch kembali.

sampbung citer dorang pun maen , 2 setengah daus naek atas masuk tido, after 15 minutes , tak bole nak tido , koz da lewat sangat dahh . pegi lahh , jadi supervisor tengok dorang maen , dengan pakai shorts adidas dan berbalutkan ngan selibut biru bainuin , BHAHA .

tak sempat tengok sume orang , yg maen . dah bunyik moto , aq dah agak dah konfem chegu Syuk tak pun , Chegu Ijan . tekaan ku memang tepat sekali, memang lah use golden bullet kan ? sempat jugak lah maen lari lari ngan chegu , nie sume salah pak guard yg bising ., before this maen okay aje .

*police entry ,

kiteorang komplot , dok berserah aje . mcam thievess, amekk kau police dah dalang ngan pelekat nyer HAHA,. kiteorang kumpul depan blok A , mcam tahanan , aku yg tak join n tak bersalah dok cari alasan so amek lah buku asyraf , kat kelas . memang kelaka. dah siap sumer berbaris , dah mcam rekrut aje muke ketat. sorang sorang kene penampar , aq yg first . n paling tak sakit kos yg kedua dah ade batu api , chegu syukk kate mcam slow aje , pang pang pelepuk arww sume kuar ., chegu syukk tarek si Syamim , then kiteorang dah bengkek dah , dye citer sefull full nyer , oh TIDAkk!

start harituhh , dah takde dah maen .bendealah tuh . aq suke Johan time tuhh fom four baru kan , tak habes habes maafkan kami chegu , maafkan kamii, mencelahh aje koje nyer , aq dok fikir asal tak jadi conductor kat depan nyanyi ramai ramai , agu kat citer P. RAMLEE tuhh . maafkan kamiii , maafkan kamiii , HEE


*pergh lebo bebenor post kali nie

1 comment:

Nurul Afifah Addnan said...

waduh..kene lempang xthan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...