Saturday, February 19, 2011

dah tak lame dahh ,


steve jobs , korang kenal kea pun ? jangan nak cakap dye nie ade relationship ngan korang okay , jeles aq dibuatnyer nanti . steve jobs , name nie feymes dikalangan penggila IT. korang kenal apple tak ? dye lah pengasas nyer . steve jobs name diberi . sape tak kenal iphone ? ipod ? ipad ? tu sume dye punye barang lahh ,facts about kekayaan SJ nie ialah around AS 6 billion , banyak bukan ? berapa pasaraya billion dye boleh beli. korang kire la sendiri yea

dah tak lame dah tuhh , sebab dye nie penghidap kanser mende ntah . berat badan SJ nie turun ngan mendadak . dan yg menyedihkan lagi , dalam anggaran SJ nie bole hidupp dalam mase 6 minggu aje lagi . so aq sangat berharap dye sempat turunkan syarikat dye kat aq *tetiba . paling tak pun dapat wasiat yg each apple product dapat kat daus , if takde jugak , iphone pun jadi la yea . my wishlist before you're R.I.P , *mcam doakan orang mati ajee.

apple product ,



*mac book air , pergh nipis aje


*ipod nano , comel tak besa petak aje. touch screen

*ipod classic , adore


*ipod touch , mcam iphone tapi tade tmpat ltak sim so no calling calling


*ipad , mcam pc kecik full touch screen

*ipod shuffle , tade display . memang comel bole klip kan kat baju .

*sape tak kenal , tak tawu la. nie iphone . dapat sebijik diam terus aku ,

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...