Thursday, March 24, 2016

Waterfall Bukit Puchong

Setelah sekian lama tak masuk hutan layan trail , oh yeah this time ita kasi layan memanja .

Pergerakan dari Uniten ke Starting point hanya memakan masa 20 mins , peserta yang lain semua tunggu di starting point Bukit Puchong, Taman Wawasan  .


Wefiee ! 


Seramai 15 orang yang sepatutnya berkumpul pada jam 730 pagi . Sesampai di tempat berkumpul di Restoran Meerasa , tiada nampak batang hidung lagi . Dengan langkah kanan sendiri saya tunggu ke Starting point sehingga pukul 9 pagi. Masih tiada kelibat mereka . Lalu,

Selamba naik sensorang ke waterfall , pasang hammock dan tido :D  Dari starting point ke waterfall memakan masa sejam sahaja . Anyway waterfall memang nice . Mana nak dapat tetengah bandar gini kan ? Orang Puchong pun belum tentu dah pernah sampai .

This one bukan yang dilarang tu oke, tiada sign perhilitan UPM or what . Anyway nice view and enjoy the trip .



Dari jauh gini nampak macam bertangga :D 

macam massage katenye , massage preeee

Tediaaa memasing posing. 

Sejuk ke abe , 

Acah rock crossing. kikiki


Layan makan mihun singapore bersama kicap hitam padu woiiiii , ada yang siap empat lima kali tambahh . Sandwich sardin pun hadooo . 

Sebelum berbasah basahan beratur la sikit ye. hehe 

Udoh macam tangga , bukan senang dapat duk tengah ni . Selalu kalau beratur mesti duk depan sekali haha . 





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...