Thursday, May 17, 2012

Itazura Piggy Bank

HAHA. never expect that the shape is just like piggy okie. actually the coin bank is too cute . for me, tak tawu laa kalau piggy lagi cute bagi korang kan ? okiee. nie semua start daripada ALIA . HAHA

one dayy, terdetikla nak kumpul uit for ipong. mane tanyee, mama beli, then terus cakap, dorang da ade, papa pun same, jeles mehh . why not kite menabung sesuka kan kan ? dapat maen ngan kucing bagai, HEE

tercetus la idea ntah dari mane , cakap why not kite kumpul duit beli ipong yang mahal tuu . yelaa zaman sekarang semua pakai duit. then terpikir la aku, why not kite menabung duit syiling jehh ,

kan kan ? sebab duit kertas salu digunakan, duit syilig je yg jarang, betul tak ? even beli cekelat dua kupang pun pkai duit sepuluh ringgit nak mengharap apek tu bagi free, HAHA

oke let say, duit kertas korang pakai, duit syiling sape nak pakai ? so bagi la aku, bole la menabung . one day nanti ade rezeki dapat la aku ipong tuu :) *angkat kenin .

as well you know me, mane yg kenal la yekk . kalau beli barang tak sah , kalau aku tak mintak kurang, HAHA. ntah cmne aku jumpe amoyy sorang kat sesawang nie, ea yg jual bende alah nie.


PONGPANG POMPANG, ceit, oyy, terkeluar la harga last sekali, RM32, amacam korang ade ? then kecek punye kecek sikit lagi, ugut sikit, kelam kabot ea pegi pos laju semalam ntuk pos,

Suddenly lepas asartadi tepat time lagu one thing from one direction habes dimaenkan, terus aku dengar hon lantas otakku memikirkan sebuah kotak, yess betul kotak van . HAHA

ku kuar, terase feymes ea datang dari JB , then mintak aku tanda tangan, then apolagi bukak la den time tu jugak, rembat batteri remote kipas, HAHA. aku yang penuh eruja, konon nak bagi adek kecik yang maen, last last abang dye lagi over. sanggup carik syilling satu rumah, HAHA

Hannah Maisarah pulak takut, aku suruh dye, dye suruhnye aku balek letak dalam tuu , klaka, jeee. rasenye da bole la kowt setat menabung syiling, yang mane syiling second hand ke, yang dah tak pakai kee, dialu alukan, bagi kat aku okie :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...