Friday, April 18, 2014

Climbathon


Climbathon ? Yezzza this time bukan marathon but its climbathon . Different with marathon . Marathon we just run on flat road surface but climbathon we climb up the hill and down . Yess for sure tirig kau kau kau punyo haha . 



Nak start dari cemane bole terjebak . Membe baru main ajak je . Mane dye tahu background aku runner ntahle . So aku pun main sahut cabaran and for sure sume dalam gambar kawan baru . Tak pernah kenal even sorang pun . Biasa la aus kan ? Memang bedal ajo haha . 

Register lah namo den . Pergerakan sebenarnya gunung datuk pun tak penah naik tau . Sampai je kat sana . Tetahu kene lari bout 15km jugak wo pegi balik . Aku mcm erghhhh . Ingat santai haha . Kami camping kat sana . Bawak khemah siap , ang esok pagi bangun siap untuk lari . Gamba kat atas tu gamba kami. Sorang lagi speeder tukang amik gambau :D       
 


Time larian tu , macam macam gaya ade . Ade yg relax , aku kire hebat gak sbb ade mamat gopro follow aku je amek gambau . Hensem sangat kut maybe la hahahaha . After all aku penat jugak and berjaya sampai around 2 jam setengah gak dengan condition mcm tu punyo trek . Bole tahan jahat dye . Aiyoooo . Sesampai je finised line aku terus sujud syukur selamat ngan hundred plus bebotol botol aku bedal hahaha . 



Tapi mmg lain mcam pegi dye . Ngan flat road . Tak sangka eooo . Dalam group kami , aku dapatla numb dua . Terkojut deme nie haha . Aku main bedal je takde kuat mane pun ektelli . Habis je kami rehat makan lunch . Lucky draw takdapek . Gegirl sorang tu dapat tapi mane hilang after lari terus masuk khemah sayanggg sekalii :( beg berharga 4rat sape nak bagi weiii . 



Afiq tuan punyo carpool bawak kete kami tido . N sempat singgah cendol titanic . Yezzza . Layan wooo . Hehe . Thanks sumee :D 




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...