Thursday, July 19, 2012

handphone



lately, pergh gorverm let budak sekolah bawak phone, puihh gilo ahh ,
jeles ? ohh , tidak sama sekali.  juz nak bangkitkan ape fungsi bawak fon pegi sekola ?
is it untuk senangkan student text or whats dari app cikgu ade kelas ke tak ? tanye cikgu kat mana ? amek gamba buntut cikgu dari belakang / haish , even dulu ade la time sekola asrama ura ura bole bawak tapi kat hostel jea , tu pun tak dibenarkan . suddenly bole bawak masuk kelas lagi .

act, banyak prob akan timbul , the first thing pasti kehilangan,  betul tak ? dapat pulak sekarang nie , paling koman pun, ipong 3gs, rite ? fuhh, grand grand, HAHA. untuk pencurikk la kan ,let say missing even kene curik or what so ever, sape salah ? is it skola ? hurmm, pikior pikior kan la ,

cikgu aja laen, kite aja lain dalam fon , haish . lagi satu masalah , dulu ade majalah bwah meje pun, papan putih kat depan tak laku apekan dijenguk , nie apekan lagi kalau fon, maunyee toleh belakang terus, hurmm . problem la rasenye, ikutla , mane yg suke suke hh , hurnmm , thatsalll ,

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...