Thursday, September 9, 2010

puasa


ishk. aus nieyh da nak abes raya baru post pasal puasa!
ntah pape. actually this year gonna be the last time kat BAInun.
hrmm. rindu la pulak.
tyme pose nieyh yg bes nyerw ayalah!

ayam percik!

hrmm.
bende alah ni lah yg aq nantikan every year. but 4 dis year i only get once only. hrmm sedeh btol. terima kAseh kepada Ainaraihan! aku saje je bagi tawo aq suke ayam percik suddenly kau belikan untuk aq. punyelah baek! *terharu aku. seronok punye pasal aku tibai sensorang ayam percik tuwh kat bilik menelaah after PREP. buat KHIDIR , YASRI , AMIR sori la yehh. barang orang bagilah x bole kongsi. kalau nak mintak sendiri kat aku. then aku beli bagi korang makan uke . cheers.

bersahur


yeah bersahur. 4 dis year laoknyerw kurang menyelerakan. so aq dengan banggenyer goreng sambal ikan bilis bersama kacang dan tempe untuk dibawa ke sekolah. PERGH memang layan beb 2 minggu mkan ikan . aku siap ade laok EXTRA lagi. haha. seronok. YANG kurang puas hati about lauk DM . hrmm majoriti of da sahor makan IKAN lah. not ayam even nUgget or sosej just like past year! sukasuka pabila melihat gerangan muka muka yg pegi makan sahor. mcam mcam staile ade. ade yg mcam orang cine, ade yg kene kejutan letrik, sumtime tuwh ade yg kasot pown sebelah sebelah laen. ishk ishk. tapi nana besh. maen cak cak. aku senyum kat die die senyum balek kat aku. *hee

*special tengs to abang F1 yg selalu kejut warga a7
*kau laju KAMI terjejut!

berbuka



hrmm. juz nice. to eat everything because da lapa kan kan. tapi satu jerw macam #$%^&*(. aku cakap sampai tak sentuh nasi tros anta TRAY. kejadian tyme berbuka mase KEM menggilap SINAR. pergh punye la semangat nak berbuka. elok after azan aku amik kurma telan 2 bijil (pelahap) then bace doa skali lagi pegang ikan . pergh . sekali picit mcam celaka baunnyerw. then tros merajok. amik TRAy antar belakang. then pegi stage taram kueh.then VYSalies dok kacau kacau aku. pehal? cari gadohkerw? aku makan pon salah kerw? MASALAH
tyme tuwh aku baru je lepas jadi SOMBONG dengan itik kedek kedek. (kononnye lah) *hee. jangan marah buat yg makan cili. tapi marah la yang minum air oke!


1 comment:

AinaraihanRazak said...

teraseeeeeeeeee akuuu HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...